Hava Durumu

Bakan Karaismailoğlu: Kanal İstanbul ile birlikte 3 yeni baraj yapılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul Projesi'yle birlikte üç yeni barajın yapılacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2021 17:42
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2021 17:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bakan Karaismailoğlu: Kanal İstanbul ile birlikte 3 yeni baraj yapılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul Projesi tepkilerine yanıt verdi, açıklamalarda bulundu.

"Binlerce metre aşağıdaki bir hareketin Kanal İstanbul ile bağlantı kurulması abesle iştigaldir" diyerek deprem yorumlarına ilişkin konuşan Bakan Karaismailoğlu, "Bu işin uzmanları, bilim adamları bu konu ile ilgili, depreme hiçbir etkisi olmayacağına dair zaten noktayı koydular" dedi. 

"3 YENİ BARAJ"

Bakan Karaismailoğlu, projeyle birlikte üç yeni barajın yapılacağını da belirterek, İstanbul'a daha fazla su rezervi kazandırılacağını söyledi.

İstanbul'da Türkiye Denizcilik Zirvesi kapanış oturumuna Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve birçok ziyaretçi katıldı. 

Burada bir konuşma yapan Bakan Karaismailoğlu, deniz taşımacılığının küresel ithalat ve ihracattaki öneminden bahsederek, benzer projelerin dünyada ihtiyaç olan birçok yerde gerçekleştirildiğini söyledi. 

Karaismailoğlu, projeyle birlikte 3 yeni barajın yapılacağını ve bu şekilde İstanbul'a yeni su rezervleri katılacağının müjdesini verdi. Karaismailoğlu, Kanal İstanbul projesinin ülkeye yeni bir vizyon kazandıracağını vurguladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.