Hava Durumu

Bakan Koca'dan 3 il için uyarı: Risk devam ediyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca; yüksek vaka sayılarının devam ettiği Konya, Samsun, Antalya, Trabzon ve Ordu il sağlık müdürleriyle video konferans yöntemiyle bir araya geldi. Toplantı sonrası açıklama yapan Koca, "Samsun, Antalya ve Ordu'da yüksek risk devam ediyor. Konya ve Trabzon'da artış kısmen kontrol altında" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2020 00:18
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2020 00:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bakan Koca'dan 3 il için uyarı: Risk devam ediyor

Bakan Koca, 4 ilin sağlık müdürüyle video konferans yöntemiyle görüştü. Görüşme sonrası Twitter'dan açıklama yapan Bakan Koca, "Yüksek vaka sayılarının devam ettiği Konya, Samsun, Antalya, Trabzon ve Ordu Valilerimiz, İl Sağlık Müdürlerimiz ve Halk Sağlığı Başkanlarımızla görüşmeye devam ediyoruz. Bu iller yakın takibimiz altında. Test kapasitemizi ve filyasyon ekiplerimizi artırdık" ifadelerini kullandı.

"YÜKSEK RİSK DEVAM EDİYOR"

Samsun, Antalya ve Ordu'da yüksek riskin devam ettiğini belirten Bakan Koca, "Konya ve Trabzon'da artış kısmen kontrol altında. Sağlık çalışanlarımız elinden geleni yapıyor. Kamu ve özel kurumlarımızla birlikte bütün hemşehrilerimizin duyarlılığı gücümüzü artırıyor. Ara vermeden mücadeleye devam edelim" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.