Hava Durumu

Bakan Koca'dan artan koronavirüs vakalarıyla ilgili flaş açıklama: 'Hepimizi yüzleştirdi'

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, artan koronavirüs vakalarıyla ilgili, "Dünkü vaka tablomuz, salgının ciddiyetini koruduğu gerçeğiyle hepimizi yüzleştirdi. Geri adım atmayacak kadar güçlü ve tedbirlerde deneyimliyiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2020 11:34
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2020 11:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bakan Koca'dan artan koronavirüs vakalarıyla ilgili flaş açıklama: 'Hepimizi yüzleştirdi'

Sağlık Bakanlığının internet sitesinde yer alan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın da Twitter'dan paylaştığı "Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosu"nun dünkü verilerine göre, 45 bin 92 test yapıldı, 1459 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu. Son 24 saatte 14 hasta vefat ederken 985 kişi iyileşti.

Toplam test sayısı 2 milyon 586 bin 995, vaka sayısı 176 bin 677, vefat sayısı 4 bin 792 olarak kayıtlara geçti. Yoğun bakımdaki hasta sayısı 684, solunum cihazına bağlı hasta sayısı 284, iyileşen hasta sayısı ise 150 bin 87 oldu.

Dünkü tabloya bakıldığında önceki günlere kıyasla vaka sayısında ciddi bir artış yaşandığı görüldü.

BAKAN KOCA YİNE UYARDI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, artan koronavirüs vakalarıyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Bakan Koca, "Dünkü vaka tablomuz, salgının ciddiyetini koruduğu gerçeğiyle hepimizi yüzleştirdi. Geri adım atmayacak kadar güçlü ve tedbirlerde deneyimliyiz. Başladığımız gün, yarın için güven verici bir gün olsun." dedi.

Dünkü vaka tablomuz, salgının ciddiyetini koruduğu gerçeğiyle hepimizi yüzleştirdi. Geri adım atmayacak kadar güçlü ve tedbirlerde deneyimliyiz. Başladığımız gün, yarın için güven verici bir gün olsun. pic.twitter.com/2Q7UMXtlHP

-- Dr. Fahrettin Koca (@drfahrettinkoca) June 14, 2020

-------------

YeniDönem mobil uygulamasını Google Play ya da App Store üzerinden indirdikten sonra haberlere dilediğiniz zamanda ve mekan sınırlaması olmadan ulaşabilmenin keyfini yaşayın.

Google Play için tıklayınız!

App Store için tıklayınız!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.