Hava Durumu

Bakan Koca'dan 'Binali Yıldırım' açıklaması!

Eski Başbakan ve Meclis Başkanı Binali Yıldırım'ın koronavirüs testi sonucu pozitif çıktı. Konuya ilişkin açıklama yapan Sağık Bakanı Fahrettin Koca, "Şu an için durumları iyi ve kendilerini evde tedavileri için hastanemizden uğurladık. Gücümüz tedbir almaya ve sevdiklerimizi korumaya yeter" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2020 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2020 15:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bakan Koca'dan 'Binali Yıldırım' açıklaması!

Son Başbakan ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım koronavirüse yakalandı. Twitter'dan açıklama yapan Binali Yıldırım, "Vücut kırgınlığı nedeniyle bu sabah Semiha Hanım ile birlikte Ankara Şehir Hastanesi'ne başvurduk. Yapılan tetkikler sonucu Covid-19 testimizin sonucu pozitif çıkmıştır. Durumumuz iyi, herhangi bir olumsuzluk yok. Doktorlarımız, süreci evde geçirmemizi uygun gördüler. Vatandaşlarımızdan TMM kuralına riayet etmelerini özellikle istirham ediyoruz. Dua eder, dua bekleriz." ifadelerini kullandı." ifadelerini kullandı.

BAKAN KOCA'DAN AÇIKLAMA

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise "Binali Yıldırım Bey ve kıymetli eşi Semiha Hanım'ın Ankara Şehir Hastanemizde yapılan tetkiklerinde COVID-19 testleri pozitif çıkmıştır. Şu an için durumları iyi ve kendilerini evde tedavileri için hastanemizden uğurladık. Gücümüz tedbir almaya ve sevdiklerimizi korumaya yeter" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.