Hava Durumu

Bakan Koca'nın ardından söz Bursalılarda: 'Bu artışın en büyük sebebi...'

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın 'Son bir haftada başta İstanbul ve Bursa olmak üzere büyük şehirlerde vaka sayılarında artış görüldü' açıklamasının ardından Bursalılar, alınan tedbirlere vatandaşların uymadığını dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2020 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2020 15:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bakan Koca'nın ardından söz Bursalılarda: 'Bu artışın en büyük sebebi...'

Salgına karşı 7 aydır mücadelenin sürdüğünü belirten Bakan Koca, 'Son bir haftada başta İstanbul ve Bursa olmak üzere büyük şehirlerde vaka sayılarında artış görüldüğünü' belirtmesi üzerine gözler büyük şehirlerdeki tedbirlere çevrildi. Bakan Koca'nın yaptığı açıklamaya mukabil Bursalı vatandaşlar, kimsenin kurallara uymadığını ve esnek davrandığına dikkat çekti.

Bakan Koca'nın açıklamalarıyla ilgili mikrofon uzatılan vatandaşlar, "İnsanlar tedbirsiz davranıyor. Bencil bir şekilde çevresini düşünmeden hareket ediyor. Özellikle otobüs şoförleri maskelerini takmadığı halde vatandaşları uyarıyor. AVM'ler ve çevresinde insanlar iç içe oturuyor. Bunlara dikkat edildiğinde bu artış önümüzdeki günlerde aşağı düşecektir. Bu artışın sebebi eski alışkanlıkların tekrar geri gelmesidir" dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.