Hava Durumu

Bakan Selçuk'tan Doğa Koleji açıklaması: Şirket kurtarma planlarımızda yok

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Doğa Koleji velileriyle yaptığı görüşmenin ardından canlı yayında açıklama yapıyor. Selçuk, "Temennimiz satış sürecinin olumlu tamamlanması olup, kamu kaynaklarıyla şirket kurtarma şeklinde bir planımız olmadığını belirtmek isterim. "dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2019 13:06
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2019 13:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bakan Selçuk'tan Doğa Koleji açıklaması: Şirket kurtarma planlarımızda yok

Bugün Doğa Koleji'nde çocukları eğitim gören ailelerle görüşeceğini ve ardından açıklama yapacağını duyuran Bakan Selçuk, görüşme sonrası bir basın toplantısıyla açıklamalarda bulunuyor. İşte Selçuk'un açıklamalarından satır başları:

"Bu süreci en başından beri çok yakından takip ediyoruz. Her türlü ihtimale karşı da tedbirimizi almış durumdayız. Gerekirse tüm öğrencilerimizi resmi okullara yerleştirme konusunda planlarımız hazır. Özel okul temsilcileriyle de defalarca toplantı yapıp ihtimalleri değerlendirdik. Sonlandırma işlemini yapmak çok basit. Fakat bunun sonucunda öğretmenlerin ve diğer kişilerin çok büyük sorunlarla karşılaşacağı çok açık. Öğretmen arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Satış ve devir sürecini çok yakından takip ediyoruz. "

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.