Hava Durumu

Bakanlar değişince dengeler de değişti

Siyaset kulisleri yaklaşan kongrelerle paralel olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'değişim çağrısı'yla fokur fokur kaynıyor. AK Parti'de Bursa İl Başkanlığı için çeşitli isimler dillendirilse de birçok partili mevcut başkan Cemalettin Torun'la yola devam edileceği görüşünde...

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2017 12:40
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2017 12:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bakanlar değişince dengeler de değişti

Yeni kabineyle birlikte Bursa'daki siyasi dengeler de değişti. Efkan Ala ve Mehmet Müezzinoğlu'nun bakan koltuklarını başkalarına devri, Hakan Çavuşoğlu'nun da başbakan yardımcısı olarak kabineye girmesi birçok hesabı değiştirdi.

Kulislerdeki son duyumlarını okuyuculularıyla paylaşan YeniDönem Gazetesi yazarlarından Lale Akasoy dünkü yazısının ardından birçok siyasiyle görüştüğünü kaydederek, ortak yargının "Bakanlar değişti, dengeler de değişti" sloganı üzerinde döndüğünü kaydetti.

Akasoy "Bazı AK Partili siyasetçiler, mevcut başkan Cemalettin Torun'un kongreye tek aday olarak çıkacağının üstünü basa basa çiziyor, kimileri de bunun artık "hayalden" öteye geçmeyeceğini ifade ediyor" ifadelerin kullandı.

AK Parti Bursa'nın geçtiğimiz hafta bir anket şirketine oy oranlarıyla ilgili bir anket  yaptırdığını da belirten Akasoy, sonuçların çok da parlak olmadığını da sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.