Hava Durumu

Balıkçı teknesi ile tanker çarpıştı! 3 kişinin cesedine ulaşıldı

Karadeniz'de Rumelifeneri açıklarında balıkçı teknesi ile tanker çarpıştı. Olay sonucunda 3 kişi hayatını kaybetti. Dalgıçlar 3 kişinin cesedinin olduğu yere ulaştı.

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2020 09:21
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2020 09:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Balıkçı teknesi ile tanker çarpıştı! 3 kişinin cesedine ulaşıldı

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, Kilyos açıklarında saat 06.35 sıralarında Rus bayraklı "GLARD 2" isimli tanker ile Türk bayraklı "Dursun Ali Coşkun" isimli balıkçı gemisi çarpıştı.

Sabah saatlerinde meydana gelen olayda, Rusya'dan gelen 140 metrelik tanker, Boğaz'a giriş yapıyordu. Aynı dakikalarda 6 kişilik çalışanı olan bakıkçı teknesi de Kilyos açıklarına gidiyordu. İki taşıtın çarpışmasının ardından dakikalar içinde bakıkçı teknesi suya gömüldü. 3 kişi denize atladı. Onları diğer bir balıkçı teknesi kurtardı.

Teknedeki 3 kişiyi arama çalışmalarında ise 6 saat sonra kötü haber geldi. 3 kişi de iddiaya göre kaza sırasında teknenin altındaki kamarada uyuyordu. Cenazeleri de burada bulundu. Dalgıçlar 3 kişinin cesedinin olduğu yere ulaştı.


BOĞAZ SİS NEDENİYLE KAPATILDI

İstanbul Liman Başkanlığı Boğaz Liman Başkanlığı Boğaz Trafik Kontrol Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre; bu sabah saatlerinde yaşanan sis nedeniyle boğaz çift yönlü trafiğe kapatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.