Hava Durumu

Balıkesir Belediye başkanı Ahmet Edip Uğur istifa etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın istifasını istediği Balıkesir Belediye başkanı Ahmet Edip Uğur, kameralar karşısında görevi bıraktığını açıkladı. Uğur konuşurken gözyaşlarını tutamadı.

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2017 17:09
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2017 17:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Balıkesir Belediye başkanı Ahmet  Edip Uğur istifa etti

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, görevinden ve partisinden istifa ettiğini açıkladı. Uğur, akşam saatlerinde düzenlediği basın toplantısında herkese teşekkür ederek çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"Yolsuzluğunuz yok, usulsüzlüğünüz yok, başarısızlığınız yok, FETÖ bağlantınız yok ama ailenize ve evinize kadar ulaşan tehditler katlanacak bir durum olmanın ötesine geçmiştir" diyen Uğur, "AK Parti'de siyaset yapma imkânımız ortadan kaldırılmıştır" dedi.

Bu nedenle belediye başkanlığı görevinin yanı sıra partisinden de istifa ettiğini açıklayan Uğur şunları söyledi: "Tek endişem başladığımız projelerin yarım bırakılarak insanlarımızın beklentilerinin boşa bırakılmasıdır. Bundan önce veda ve vefa vurgusu yapmıştım. Şimdi bütün varlığımla külli iradeye teslim olarak cüzzi irade ile milletime vefa gösteriyorum. Partime ve başkanlık görevime burada veda ediyorum. İnancım ve itikadım gereği olanda hayır vardır. Üzgünüm, kırgınım ama huzurluyum. Çünkü vicdan rahatlığı ile bu kararı almış bulunuyorum. Bugüne kadar aldığım görevlerde hemşehrilerime hizmet etme gayretinde oldum."

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Uğur'un, görevi boyunca kendisine destek olduğunu söylediği ailesi ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ettiği kısmında gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.