Hava Durumu

Bandırma'da kiralık daire arayanların bilmesi gerekenler!

Tarihi ve doğal güzellikleriyle yerli ve yabancı turistin dikkati cezbeden Bandırma'da kiralık daire fiyatları yakından takip ediliyor.  Peki Bandırma'da kiralık daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2018 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2018 12:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bandırma'da kiralık daire arayanların bilmesi gerekenler!

Marmara Denizi kıyısında bulunan Bandırma, 152 bin 48 bin nüfusu ile Balıkesir'in en kalabalık üçüncü ilçesi olarak dikkat çekiyor. Türkiye'nin en büyük limanlarından birine sahip olan Bandırma, bir sahil ilçesi olmasıyla öne çıkmayı başarıyor. Tarihi ve doğal güzellikleri ile adından söz ettiren Bandırma'da öne çıkan başlıca yerler ise şöyle; Manyas Kuş Cenneti Gölü, Atatürk Parkı, Bandırma Arkeoloji Müzesi, Kyzikos Antik Kenti, Daskyleion Antik Kenti, Erdek Adası, Kapıdağ Yarımadası ve Avşa Adası. Balıkesir'in gelişmiş ilçelerinin başında gelen Bandırma'da kültür ve sanatsal aktivitelere yer veriliyor. Bandırma ilçesinden toplam 54 mahalle bulunuyor.  Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2017 verilerine göre, Bandırma'nın en kalabalık mahallesi 17 Eylül, en az nüfuslu mahallesi ise Çinge oldu.

Her yıl haziran ayında Bandırma Belediyesi tarafından Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali düzenleniyor. Balıkesir'in turistik ilçelerinden Bandırma'da yaz aylarında nüfus artıyor. Zengin turizm potansiyeline sahip bir ilçe olan Bandırma, yurt içi ve yurt dışından pek çok turisti ağırlıyor. Termal turizminde de Gönen ve Manyas, deniz turizminde Erdek ile Avşa, ilçenin önemli yerleri olarak ön plana çıkıyor.

BANDIRMA KİRALIK DAİRE FİYATLARI 577 TL'DEN BAŞLIYOR!

Balıkesir'in dikkat çeken ilçesi Bandırma'da kiralık daire fiyatları yakından takip ediliyor. Turistik bir ilçe olan Bandırma'da, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi bulunuyor.  Bandırma'da her yıl artan öğrenci ve turistik sayısı kiralık daire talebini hızlandırıyor. Farklı konut tiplerinin yer aldığı Bandırma'da her bütçeye uygun kiralık daire bulmak mümkün. Peki, Bandırma kiralık daire fiyatları ne kadar? İşte Bandırma kiralık daire fiyatları...

 Zingat.com Bölge Raporu 2018 Eylül ayı verilerine göre, Bandırma kiralık ev fiyatı ortalama 100 metrekare için, minimum 577 TL, maksimum 961 TL arasındayken, ortalama kira fiyatı 769 TL olarak gösteriliyor. Bandırma'da kiraya verilen bir konutun yatırım geri dönüş süresi, bir başka deyişle amortisman süresi 20 yıl olarak hesaplanıyor.

BANDIRMA ULAŞIM OLANAKLARI İLE ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR!

Bandırma ulaşım olanaklarının fazla olduğu ilçeler arasında yer alıyor. Özellikle Bandırma; kara, deniz, hava ve demiryolu ulaşım olanaklarının hepsine sahip olmasıyla pek çok yerden ayrılıyor. Bandırma, İstanbul, İzmir ve Bursa gibi büyükşehirlere yaklaşık olarak 2 saatlik uzaklıkta yer alıyor. Bu da bölgenin en büyük avantajları arasında yer alıyor. Şehirler arası ulaşılabilir bir ilçe olan Bandırma'dan her gün Tekirdağ ve İstanbul'a roro gemisi seferleri düzenleniyor. Bandırma'dan hızlı feribot ve deniz otobüsü kullanarak İstanbul'a kolayca ulaşmak mümkün. Aynı zamanda İzmir-Bandırma arasında hızlandırılmış tren seferleri yapılıyor.

Bandırma'da yer alan kiralık daire ilanlarının tümünü yakından incelemek istiyorsanız, tüm Bandırma kiralık daire fiyatlarına göz atabilirsiniz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.