Hava Durumu

Barış Murat Yağcı'dan Nisa Bölükbaşı'na gönderme

Survivor 2020 yarışmasında tanışan ve arkadaşlıkları aşka dönüşen Nisa Bölükbaşı ile Barış Murat Yağcı ayrılık kararı aldı. Yağcı'nın kitabında yazanlar nedeniyle Nisa ilişkiyi bitirirken sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Yağcı da Instagram'dan paylaştığı son fotoğrafa düştüğü notla dikkat çekerken Nisa'ya gönderme yaptığı şeklinde yorumlandı.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2021 20:39
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2021 20:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Barış Murat Yağcı'dan Nisa Bölükbaşı'na gönderme

Survivor 2020'nin final yapmasının ardından ilişki yaşayan Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar ile aşklarını gözler önüne seriyordu.

Ancak Barış Murat Yağcı'nın kendi hayatını anlattığı kitapta yer verdiği ifadeler Nisa Bölükbaşı ile arasını açarken ilişkilerini bitirme kararı aldılar.

Bölükbaşı, sosyal medyadan kısa bir açıklamada bulunarak 'Barış ile olan ilişkimizi saygı, sevgi çerçevesinde noktaladık. Kendisine hayatta başarılar diliyorum' ifadelerini kullandı.

Yağcı, son paylaşımına Victoria Holt romanlarında yer alan bir sözü yazdı. Yağcı, "Asla pişman olmayın! Eğer sonucu iyiyse, mükemmel. Sonucu kötüyse, bu bir tecrübedir" notunu düştü. Yağcı'nın yazıkları Nisa'ya gönderme olarak yorumlandı.

Kaynak: Akşam

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.