Hava Durumu

Başbakan Yıldırım'dan flaş Abdullah Gül açıklaması!

Başbakan Binali Yıldırım, Abdullah Gül'ün adaylı haberleriyle ilgili "Ne ayrıldığın siyasi harekete ne de yeni yerine yaranabilirsin" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2018 19:12
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2018 19:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Başbakan Yıldırım'dan flaş Abdullah Gül açıklaması!

Başbakan Binali Yıldırım, İspanya dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtladı. Başbakan Yıldırım, Abdullah Gül ile ilgili soruya "İçinde bulunduğunuz önemli bir siyasi hareketten ayrıldığınızda ve başka yere geçtiğinizde ne eski yerine ne de yeni yerine yaranamazsınız" dedi.

Seçim tarihinin öne alınmasıyla birlikte gözler partilere ve çıkaracakları Cumhurbaşkanlığı adayına çevrildi. Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağı da merakla bekleniyor.

Kulislerde 11'inci cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün muhalefetin ortak adayı olabileceği yönünde haberler yer alıyor. Bunun için İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmeye ikna edilmeye çalışılacağı öne sürülüyor.

İYİ Parti lideri, bir kez daha 100 bin imzayla aday olacağını açıklarken, Gül'ün ortak aday olması için çekilmeyeceğini de vurgulamış, parti yönetimi de bu kararı teyit etmişti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise erken seçim için, "Biz geniş bir ittifakı, geniş bir birlikteliği sağlamak zorundayız" demişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.