Hava Durumu

Başbakan Yıldırım'dan veda konuşması!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Genel Kurulu'nda adeta veda konuşması yapan Başbakan Binali Yıldırım, "Belki de görevim sona ermeden önce umuma açık son konuşmam oluyor. Eksiği ile gediği ile ülkemiz için gayret ettik. Önümüze koyduğumuz hedeflerin hepsini gerçekleştirmiş olmanın gönül rahatlığı ile milletimin karşısındayım" şeklinde konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2018 13:29
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2018 13:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Başbakan Yıldırım'dan veda konuşması!

Başbakan Binali Yıldırım, TİM 25. Olağan Genel Kurulu ve 2017 İhracat Şampiyonaları Ödül törenine katıldı. Başbakanlık görevinin yeni sistemle sona erdiğini hatırlatan ve törende adeta bir veda konuşması yapan Başbakan Yıldırım, "Belki de görevim sona ermeden önce umuma açık son konuşmam oluyor. Bugüne kadar yaptıklarımız, yapamadıklarımızla millet bizi değerlendirecek. Biz kendimize paye çıkarmak konumunda değiliz. Eksiği ile gediği ile ülkemiz için gayret ettik. Bugün 24 Mayıs 2016'da göreve geldiğimde önümüze koyduğumuz hedeflerin hepsini gerçekleştirmiş olmanın gönül rahatlığı ile milletimin karşısındayım" ifadelerini kullandı.

Göreve geldiğinde önüne koyduğu hedefleri anlatan Yıldırım, "Terörü Türkiye'nin gündeminden alt sıralarına indireceğiz dedik. Ekonomik büyümede gerekli tedbirleri alacağız dedik. Fırat Kalkanı, Afrin harekatı bunlar planladığımız harekatlardı. Hepsinden ötesi hesabımızda olmayan bir 15 Temmuz vardı. O dışarıdan geldi piyasaya. Onun da üstesinden geldik Elhamdülillah. Demokrasiyi büyük bir badireden kurtardık. Ondan sonra ve öncesi hedefimizde olan yönetim sistem değişikliği idi, bunu da başardık. Türkiye'nin en zor şartlarında başardığımız en önemli işlerden biridir. Dolayısıyla bize yapacak bir iş kalmadı. Milletimize güveninden, desteğinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bundan sonra ülkemizin, milletimizin gelecek hedefleri için sorumluluğumuz bitmedi. Hangi konumda, şartlarda olursa olsun Cumhurbaşkanımızla beraber milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.