Hava Durumu

Başbakan Yıldırım oyunu kullandı: 'Koltuk elimizde kaldı, müzayedeye çıkaracağız'

Başbakan Binali Yıldırım, oyunu İzmir Karabağlar'da kullandı. Çıkışta açıklamalarda bulunan Yıldırım, seçimlerin huzur, barış ve kardeşliğe vesile olmasını diledi. Yıldırım, bir gazetecinin "Görevinizi teslim edemeyeceksiniz" sözlerine "Koltuk elimizde kaldı, müzayedeye çıkaracağız" esprisiyle yanıt verdi.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2018 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2018 11:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Başbakan Yıldırım oyunu kullandı: 'Koltuk elimizde kaldı, müzayedeye çıkaracağız'

Başbakan Binali Yıldırım, oyunu İzmir Karabağlar'da kullandı. Yıldırım, okuldan çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada "Oyumuzu kullandık, vatandaşlık görevimizi yaptık. Memleketimiz için hayırlı olsun. Bildiğiniz gibi bu seçimde hem cumhurbaşkanını hem de bizleri temsil edecek vekillerimizi aynı anda seçiyoruz. Yeni sistemde Türkiye yeni hedeflere, yeni ufuklara, istikrar ve güven içerisinde ilerlemeye devam edecek. Seçimlerin bütün milletimize huzur, barış, kardeşliğe vesile olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Başbakan Yıldırım bir gazetecinin "Görevinizi teslim edemeyeceksiniz" sözlerine "Koltuk elimizde kaldı, müzayedeye çıkaracağız" esprisiyle yanıt verdi.

KAÇIRILAN MÜHENDİSLER KURTARILDI

Yıldırım, yaptığı açıklamanın devamında Libya'da kaçırılan 3 Türk mühendisin kurtarıldığını söyledi:

"233 gün önce ENKA şirketine ait 3 mühendis, kaçırılmıştı. Yoğun, titiz, zahmetli bir çalışma neticesinde kurtarıldılar ve bu sabaha karşı ülkemize geldiler, ailelerine kavuştular."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.