Hava Durumu

Başka ülkede göremezsiniz! Bakan Soylu'dan aileye teşekkür telefonu...

Afyonkarahisar'da arızalanan "UH-1H" tipi askeri helikopterin personeli, acil iniş yaptıkları köyde, vatandaşların evlerinden getirdiği yiyeceklerle kurdukları yer sofrasında ağırlandı. İçişleri Bakanı Soylu, personeli yer sofrasında ağırlayan Ali İhsan Yıldırım ile telefonda görüşerek, teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2018 14:03
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2018 14:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Başka ülkede göremezsiniz! Bakan Soylu'dan aileye teşekkür telefonu...

Ankara'daki Kara Havacılık Okulunun Isparta'ya taşınmasında görevli iki "UH-1H" tipi askeri helikopterden biri, arıza nedeniyle Şuhut ilçesine bağlı Atlıhisar köyündeki toprak yola acil iniş yaptı. Köye inen helikopteri gören vatandaşlar, askeri personeli sevgiyle karşıladı. Evlerinden yiyecek getirerek helikopter personeline yer sofrası kuran köy sakinleri, çektikleri görüntüleri sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Köylülerin askere gösterdiği sıcak karşılama ve misafirperverlik, sosyal medyada ilgi odağı oldu.

Öte yandan, arızanın tespitinden sonra Ankara'dan helikopterle tamir için gerekli parça getirildi.

Gerekli bakımları yapılan askeri helikopterin, Atlıhisar köyünden Isparta'ya gitmek için yeniden havalandığı öğrenildi.

SOYLU: ALLAH RAZI OLSUN

İçişleri Bakanı Soylu, askeri helikopterin personelini yer sofrasında ağırlayan Ali İhsan Yıldırım ile telefonda görüşerek, teşekkür etti. Soylu telefon görüşmesinde, "Öncelikle ailemize binlerce defa müteşekkiriz. Sağ olsunlar, var olsunlar. Memleketimizin insanının asaletinin nasıl olduğunu, ana yüreğinin nasıl olduğunu, bir ailenin nasıl olduğunu ve misafirin ne demek olduğunu bütün milletimize ve memleketimize göstermiş oldunuz. Evlatlarımıza sahip çıkarak, kahramanlara nasıl muamele edildiğini bir kez daha göstermiş oldunuz. Allah, sizlerden razı olsun. Keşke biz de orada olsaydık da o yemeklerden yeseydik" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.