Hava Durumu

Başkan Ali Ay'dan Batalla açıklaması!

Özlüce Tesisleri'nde basın mensuplarıyla bir araya gelen Bursaspor Başkanı Ali Ay, Pablo Martin Batalla'nın yeni sezonda kaptan olarak takımda yer alacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2017 13:23
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2017 13:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Başkan Ali Ay'dan Batalla açıklaması!

Yeşil-beyazlı takımın başkanı Ali Ay, sabah saatlerinde Özlüce Tesisleri'nde yapılan antrenmanı izledi. Burada basın mensuplarıyla sohbet eden Ay, Batalla hakkında açıklamalarda bulundu. Batalla ile bir araya geldiğini ifade eden Ali Ay, tecrübeli futbolcunun yeni sezonda kaptan olarak takımda yer alacağını söyledi. Ayrıca Batalla için Çin'den 1.5 milyon Euro'luk transfer teklifi aldıklarını söyleyen Bursaspor Başkanı Ali Ay, bunu kabul etmediklerini ifade etti. Ay, bu sezon için de 400 adet kombine bilet sattıklarını belirtti.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Öte yandan Arjantinli futbolcu, sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçti. Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Detaylı kan tetkikleri yapılan Pablo Batalla, ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Sağlık kontrolleri, akciğer, kardiyak testleri ve radyolojik kontrollerin yapılmasıyla tamamlandı" denildi.

 

Bursaspor Ekong ve Titi ile sözleşme imzaladı
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.