Hava Durumu

Başkan Bozbey: Dünya bizden hesap soruyor

Türkiye'nin en önemli müzik organizasyonlarından biri olan Nilüfer Müzik Festivali'nin tanıtım toplantısı için Başkan Mustafa Bozbey'in daveti ile İstanbul boğazı gezisi katılan yazarımız Yüksel Baysal izlenimlerini bugünkü köşesine aktardı.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2017 10:00
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2017 10:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Başkan Bozbey: Dünya bizden hesap soruyor

Biz Bursalı gazeteciler, Türkiye'nin en önemli müzik organizasyonlarından birinin tanıtım toplantısı için Nilüfer Belediyesi'nin davetiyle gittik bu metropol şehre... Dalgalı bir okyanustan kurtulan tayfalar gibi kendimizi basın toplantısı mekanına attık. Bundan dolayı olsa gerek Başkan Mustafa Bozbey, konuşmasına başlarken, "Dünyayı fazlasıyla kirletmemizin karşılığını alıyoruz. Dünya bizden hesap soruyor" dedi.

Başkan Bozbey, burada sadece müzikten söz etmedi. Barıştan, özgürlükten, kardeşlikten, müziğin birleştirici gücünden hatta yenilenebilir tohumdan söz etti.

12 ülkeden 60 civarında sanatçıyı ağırlayacak olan ve 120 bin insanın izlemesi beklenen, 15 bin kişinin çadır kuracağı Balat'taki Atatürk Kent Ormanı'da gerçekleştirilecek Nilüfer Müzik Festivali, müzikten öte anlamı olan büyük organizasyon...

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.