Hava Durumu

Başkan Bozbey: Farklılıklar müzikte buluşuyor

Ağustos ayında düzenlenecek olan Nilüfer Müzik Festivali'nin lansman toplantısı düzenlendi. Burada konuşan Başkan Mustafa Bozbey organizasyonu belli temalar adlında düzenlediklerine dikkat çekerek 'Biz farklılıkları müzikte buluşturuyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2017 08:02
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2017 08:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Başkan Bozbey: Farklılıklar müzikte buluşuyor

Bu sene 10-13 Ağustos tarihleri arasında Balat Atatürk Ormanı'nda gerçekleşecek Nilüfer Müzik Festivali'nin tanıtım toplantısı İstanbul'da Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği (BÜMED) tesislerinde düzenlendi.

Burada konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey organizasyonun bu sene 3.'sünü düzenleyeceklerini belirterek festivali belli temalar altında düzenlediklerine dikkat çekti. Bozbey  "Bu yılki sloganımız son derece önemli. Birleşmiş Milletler Türkiye Küresel hedefi; 'Sorumlu tüketim ve üretim'.  "Festival süresince hem katılımcıların hem de yer alacak kurum ve markaların 'Sorumlu Tüketim ve Üretim' konusunda daha da bilinçlenmesini hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

120 bin kişinin katılması beklenen festivalde atölyeler, oyun alanları, tasarım stantları ile Nilüfer köy kadın derneklerinin yöresel yemek, gıda ve el ürünlerini sunduğu stantlar da olacak...

Yazarımız H.Gül Kolaylı bugünkü köşesinde festivalle ilgili detayları paylaştı.

H.GÜL KOLAYLI'NIN YAZISI İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.