Hava Durumu

Başkan Dündar'dan, soydaşlara çağrı: Demokratik hakkınızı kullanın!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 14 Kasım 2021 Pazar günü yapılacak olan Bulgaristan seçimleri için oy hakkı bulunan vatandaşların, seçime katılarak oylarını kullanma çağrısında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2021 17:49
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2021 17:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Başkan Dündar'dan, soydaşlara çağrı: Demokratik hakkınızı kullanın!

 Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 14 Kasım Pazar günü yapılacak Bulgaristan seçimleri öncesinde, Bursa'da oy kullanacak soydaşlar için kurulan sandık merkezlerini ziyaret etti. Millet Mahallesindeki Kaşgarlı Mahmud Anadolu Lisesine giderek, sandık görevlilerinden çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Mustafa Dündar, Bulgaristan seçimlerinde oy kullanma hakkına sahip soydaşlardan mutlaka sandığa giderek oylarını kullanmalarını istedi.

Seçimlerde, her şeyden önemlisinin de, demokratik katılımın sağlanması olduğuna dikkat çeken Başkan Dündar, "14 Kasım 2021 Pazar günü Bulgaristan'da hem parlamento, hem de Cumhurbaşkanlığı seçimleri yapılıyor. Bursa'da da oy kullanma hakkına sahip vatandaşlarımız için sandıklar kuruluyor. Bizler de, Bursa'daki soydaşlarımızın oy kullanacağı sandıkları ziyaret ettik. Kurulan sandıklarda tüm alt yapı çalışmaları tamamlanmış. Her hangi bir sıkıntı yok. Ben, bu vesileyle, tüm soydaşlarımızı oylarını kullanmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.



 Bursa'da, Bulgaristan seçimleri için kurulmuş 35 sandık bulunduğunu söyleyen Millet Mahallesi Yunusemre Mahalle Muhtarı Sevinç Mutlu da, "Sandıklarda herhangi bir seçmen limiti bulunmuyor. Vatandaşlarımız, herhangi bir sandığa gidip oylarını kullanabilirler. Vatandaşlarımızdan ricam, sandıklara gidip oylarını kullanmaları" dedi.

 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.