Hava Durumu

Başkan Dündar'dan Tuğgeneral Yalçınkaya'ya ziyaret

 Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Recep Yalçınkaya'yı makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2021 13:27
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2021 13:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Başkan Dündar'dan Tuğgeneral Yalçınkaya'ya ziyaret

Başkan Mustafa Dündar'a ziyaretinden dolayı teşekkür eden, Bursa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Recep Yalçınkaya, daha önce görev yaptığı Bursa'ya bu kez İl Jandarma Komutanı olarak atanmış olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Tuğgeneral Yalçınkaya, Osmangazi Belediyesi'nin bugüne kadar Garnizon Komutanlığı'na verdikleri destek için de teşekkür etti.

Osmangazi Belediyesi olarak, ilçede kurum farkı gözetmeksizin hizmet ettiklerini ifade eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da, kentteki tüm kurumlarla iletişim halinde olduklarını söyledi. Başkan Dündar, "Bizler, klasik belediyecilik hizmetlerinin dışında, şehrimizin geleceği adına eğitimden, sağlığa, asayişten, spora kadar her alanda hizmet üretiyoruz. Çünkü biliyoruz ki, devlette devamlılık esastır. Yapılan hizmetlerin kazanımı kurumlar gibi görünse de, asıl kazanan vatandaşlarımız, Bursa'mız ve ülkemiz oluyor. Jandarma Komutanlığımızın da ihtiyaç duyduğu konularda, imkânlarımız çerçevesinde her türlü desteği veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.