Hava Durumu

Başkan Mestan: Bazı şeyleri gizli yürütmek zorunda kaldık

Bursaspor Başkanı Mesut Mestan, kulüp için bugüne kadar 60 milyon lira harcadıklarını ifade ederken, ihtiyaçları olan miktarı da açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2020 22:42
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2020 22:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Başkan Mestan: Bazı şeyleri gizli yürütmek zorunda kaldık

Bursa Fan Kulübün 19'uncu genel kurulunda konuşan Bursaspor Başkanı Mesut Mestan, göreve seçildikten sonra ilk kursu konuşmasını Bursa Fan Kulübün olağan genel kurulunda yaptığını ifade etti.

TİMSAH YALNIZ KALMAZ

Bursaspor'un asla yalnız kalmayacağını açıklayan Mestan, "Bursa Fan Kulüp üyeleri de Bursaspor yönetimlerinde yer aldı. Bundan hepimiz de keyif aldık" dedi.

SMS KAMPANYASI MUTLU ETMEDİ

Kulüp ile gelinen noktayı özetleyen Mesut Mestan, "Görevin kolay olmayacağını biliyorduk. 'Bursaspor'u şampiyon olduğu lige nasıl döndürürüz' diye arkadaşlarımla konuştuk. Bağış kampanyaları ile ilgili olarak da konuşayım. Sezon başında 'Yeniden Zirveye' sloganıyla çıktık. Yaklaşık 1 yıl devam edecek. Orada istediğimiz neticeyi alamadık. 400-500 bin lira rakam elde edebildik" dedi. 

25 MİLYON LİRAYA İHTİYACIMIZ VAR

Kent dinamikleriyle yeni bir kampanyaya başladıklarını ifade eden Mestan, "Sayın Valimizle, Sayın Belediye Başkanımızla, Sayın Milletvekilimiz Halan Çavuşoğlu ve Sayın BTSO Başkanımız ve kent dinamikleri çatısı altında Yeniden Büyük Bursaspor kampanyası projesi başlattık. Gelinen noktaya kendi imkanlarımızla geldik. Bugüne kadar kendimiz yürütmeye çalıştık çünkü Bursaspor'un çok fazla borcu vardı. Herkes 'Bursaspor büyük kulüp çok para var' diyerek üzerimize çok gelindi o yüzden bazı şeyleri gizli yürütmek zorunda kaldık. Bugüne kadar yaklaşık 60 milyon lira kadar para harcadık. 60 milyon lira gelir elde ettik ve hepsini kulüp için harcadık. Yaklaşık 25 milyon liraya daha ihtiyacımız var" dedi.

ÖN PROTOKOL İMZALADIK

Transfer çalışmalarına değinen Mestan, "Hocamızın istediği 3-4 isim var. Onlarla da görüşüyoruz. Bazılarıyla ön protokol imzaladık. Anlaştık gibi görünüyor. Sanırım bu hafta sonuna kadar bunu çözeriz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.