Hava Durumu

Başkan Mustafa Dündar, Altıparmak ve Çarşamba'yla ilgili planını açıkladı

Osmangazi Belediye Meclisi'nde konuşan Başkan Mustafa Dündar, "Suriyelilerin gelmesiyle Altıparmak ve Çarşamba'da aile ortamı oluştu. Bu bölgeler için kentsel dönüşüm benzeri bir çalışmalar planlıyoruz" dedi. 2019'da tekli eğitime geçmek için seferberlik ilan edildiğini de belirten Dündar, kaç okul ve araziye ihtiyaç duyulduğuna dair inceleme yapılacağını aktardı.

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2018 16:03
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2018 16:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Başkan Mustafa Dündar, Altıparmak ve Çarşamba'yla ilgili planını açıkladı

Osmangazi Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclis'i Başkan Mustafa Dündar başkanlığında toplandı. Suriyeli nüfusun yoğun yaşadığı Altıparmak ve Çarşamba bölgeleriyle ilgili değerlendirme yapan Dündar, "Suriyelilerin gelmesiyle Altıparmak ve Çarşamba'da aile ortamı oluştu. Bu bölgeler için kentsel dönüşüm benzeri bir çalışmalar planlıyoruz" dedi.

BİZ YAPAMAYIZ, YETKİMİZ YOK

Toplantıda, CHP'li Meclis üyeleri, Bursa'da tartışmaların odağındaki konu 'kentsel dönüşüm'le ilgili dikkat çekici bir öneri sundu. CHP grubu, kentsel dönüşümün belediye eliyle yapılması ve bir şirket kurulması yönünde talepte bulundu. Başkan Dündar, söz konusu talebe karşılık, "Bu yetki Büyükşehir'de. Biz yapamayız. İstanbul'da var bu tarz şirket ama Bursa'da yok" şeklinde yanıt verdi.

2019'da tekli eğitime geçmek için seferberlik ilan edildiğini de belirten Başkan Dündar, "Çok sayıda okula, dolayısıyla da araziye ihtiyaç var. Yarın Milli Eğitim il müdürü ve vali toplantı yapacak. Kaç okul ve arazi gerektiğine dair tespit ve yeni arazilerin araştırması yapılacak" dedi.

Devamı geliyor...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.