Hava Durumu

Başkan Taban'dan CHP'li üyeye mesaj: İnegöl'ün neyini görmüş?

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi'nde CHP Yıldırım Belediye Meclis üyesi Şahin Sevinç'in İnegöl hakkındaki söylemlerini sert bir şekilde eleştirdi. Taban, "Kendisine vatandaşlarımıza bir özür borçlu olduğunu hatırlatmak isterim. İnegöl'ün neyini görmüş ki burası İnegöl değil ifadesini kullandı" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2020 09:50
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2020 09:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Başkan Taban'dan CHP'li üyeye mesaj: İnegöl'ün neyini görmüş?

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisinde, Başkan Alinur Aktaş'ı eleştirmek isterken tüm İnegöl'ü kapsayan çıkışına Başkan Alper Taban'dan yanıt geldi.

Taban, "Ben 2. OSB'de yönetimde olduğum için o toplantında biraz erken çıkmak zorunda kaldım. Ancak bir şekilde kabul edilebilecek bir konu değil. Ben Şahin beyin kendi açıklamasıyla onunla aynı şekilde konuşmak istemiyorum. Ama mutlaka yapmış olduğu o konuşmanın hatasının farkındadır. Kendisine vatandaşlarımıza bir özür borçlu olduğunu hatırlatmak isterim. İnegöl'ün neyini görmüş ki işte burası İnegöl değil ifadesini kullandı. Kendisine doğru ve hoş olmadığını söylemek istiyorum. Siyasetin içinde çok daha dikkatli ve hassas olmaları gerektiğine inanıyorum" dedi.


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.