Hava Durumu

Başkan Türkyılmaz yeni yardımcısını belirledi!

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Fen İşleri Müdürü Nisa Kartaltepe'yi yeni hizmet döneminde Başkan Yardımcısı olarak görevlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2019 12:17
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2019 12:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Başkan Türkyılmaz yeni yardımcısını belirledi!

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, yeni dönemin başkan yardımcılarını belirledi. Mudanya Belediyesi'nde Sevinç Şenşekerci ve Hakan Karademir'in başkan yardımcılığı görevi sürerken, Başkan Türkyılmaz Fen İşleri Müdürü Nisa Kartaltepe'yi de Başkan Yardımcısı olarak görevlendirdi. Nisa Kartaltepe, aynı zamanda Fen İşleri Müdürlüğü görevini de vekaleten sürdürecek. Büyük bir özveri ve başarıyla yerine getirmiş olduğu çalışmalardan dolayı Kartaltepe'yi tebrik eden Başkan Türkyılmaz, "Göreve geldiğimizde hep birlikte söz verdik. Mudanya'yı birlikte yönetmeye ve birlikte üretmeye devam edeceğiz. Mudanya, bilimin öncülüğünde geleceğe taşınacak. Temiz, dürüst ve ahlaklı belediyecilik anlayışımızla hep daha iyisini yapacağız. Çalışanlarımızın gayreti ve emeği, hemşerilerimin de katılımıyla yarınların Mudanya'sını hep beraber şekillendireceğiz" diye konuştu. Başkan Yardımcısı Nisa Kartaltepe de Başkan Türkyılmaz'a teşekkür ederek, kendisine verilen görevi en iyi şekilde yerine getireceğini belirtti.

NİSA KARTALTEPE KİMDİR?

1981 yılında Samsun'da doğan Kartaltepe, 2004 yılında Balıkesir Üniversitesi İnşaat Mühendiliği bölümünü tamamladı. Aynı yıl İzmir İleri Teknoloji Enstitüsü İnşaat Mühendisliği Anabilim dalında yüksek lisansa başlarken, aynı zamanda Araştırma Görevlisi olarak çalıştı. "İzmir Körfezi için Batırma Tüp Tünelin Ön Tasarım ve Analizi" konulu tezi, uluslararası hakem heyetli dergi olan Gradevinar'da yayımlandı. 2009 yılında İzmir'den Bursa'ya taşınan Kartaltepe, aynı yıl Nilüfer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nde İnşaat Mühendisi olarak çalışmaya başladı. Nilüfer'de kültür merkezi, pazaryeri, otopark, dernekler yerleşkesi, spor salonu, sosyal tesis gibi birçok önemli projede görev aldı. 2015 yılında Belediye Başkanı Mustafa Bozbey tarafından Performans Ödülü'ne layık görülen Kartaltepe, 2017 Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz'ın daveti üzerine Mudanya Belediyesi'nde Fen İşleri Müdür Vekili olarak göreve başladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.