Hava Durumu

Başkan Yılmaz Batı Trakya'da: 'Elinize çöp batsa bizim Bursa'da yüreğimiz kanar'

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Batı Trakya soydaşlarla bir araya geldi. "Bizim hem gönül bağımız var, hem de organik bağımız var" diyen Yılmaz, "Sizin burada elinize çöp batsa bizim Bursa'da yüreğimiz kanar" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2019 18:27
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2019 18:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Başkan Yılmaz Batı Trakya'da: 'Elinize çöp batsa bizim Bursa'da yüreğimiz kanar'

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz,  Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı'nın (YTB), Gönül Coğrafyası Kültür Buluşmaları kapsamında Yunanistan'ın Batı Trakya Bölgesi Değirmendere'de düzenlediği iftar programına katıldı. 5 bin kişinin katıldığı programda konuşan YTB Başkanı Abdullah Eren, "Çok büyük bir medeniyetin evlatlarıyız biz. Bugün burada gördüğümüz örnek bizim gönül coğrafyamızın sadece Türkiye ile sınırlı olmadığını gösteriyor. Bunların başında da, Batı Trakya geliyor. Batı Trakya bizim için bir sevda, milli bir dava. Sizin huzurunuz bizim huzurumuz, sizin mutluluğunuz bizim mutluluğumuz" diye konuştu.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Batı Trakya'da olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz soydaşlarla iftar sofrasında buluşmanın ramazanın mutluluğunu bir kat daha arttırdığını söyledi. Yıldırım'ın Batı Trakya'dan göç eden binlerce Türk'e ev sahipliği yaptığını hatırlatan Başkan Yılmaz, "Bizim hem gönül bağımız var, hem de organik bağımız var. Sizler burada inançlarınızı, kültürünüzü yaşattığınız sürece biz ana vatanda mutlu oluruz. Sizin burada elinize çöp batsa bizim Bursa'da yüreğimiz kanar. Sizlere karşı bizlerin sorumluluğumuz var. Biz bu bilinçle bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da sizin yanınızda olmaya devam edeceğiz. Bize sofranızı açtığınız, bizlere gönüllerinizde yer verdiğiniz için çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.