Hava Durumu

Başkan Yılmaz'dan korona mesajı: Daha titiz bir dönem geçirecekler

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı ile birlikte anasınıfı ve 1. sınıflarda başlayan yüz yüze eğitim sürecinde tüm öğrencilere, öğretmenlere ve velilere başarı diledi.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2020 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2020 15:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Başkan Yılmaz'dan korona mesajı: Daha titiz bir dönem geçirecekler

Koronavirüs salgını önlemleri kapsamında Mart ayında okullarda eğitime ara verilmesinin ardından 2020-2021 Eğitim ve Öğretim Yılı'nın başlaması ile birlikte Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, anasınıfı ve ilkokul 1. Sınıf'larda yeniden gerçekleşmeye başlanan yüz yüze eğitim döneminin hayırlı olması temennisinde bulundu. Tüm dünyada yüz binlerce can kaybına ve milyonlarca vakaya neden olan pandemi nedeniyle, Türkiye'de de okullarda gerçekleşen yüz yüze eğitimlere Mart ayında ara verilmesinin ardından, yeni eğitim yılı ile birlikte okulların kapılarını açmasının hayırlara vesile olmasını dileyen Başkan Yılmaz, "Anasınıfı ve 1. Sınıf öğrencilerimiz ve eğitimcilerimiz uzun bir aranın ardından yeniden okullarında yüz yüze eğitime başladı. Salgın önlemleri kapsamında alınan tedbirlerle başlayan eğitim-öğretim yılında öğrencilerimiz ve eğitimcilerimiz daha titiz bir dönem geçirecekler. Bizler de yerel yönetim olarak eğitim kurumlarımıza gereken desteği sağlamaya ve yavrularımızın destekçisi olmaya devam edeceğiz" dedi.

DONANIMLI NESİL VURGUSU

Öğrencilerin iyi bir ilim ve irfanla yetişerek gelecekte memleketin refahı, insanların mutluluğu için çalışacaklarını vurgulayan Başkan Oktay Yılmaz, "Bir ülkenin geleceğini ancak ve ancak eğitimli, bilinçli gençler şekillendirir. Yarının büyükleri olan çocuklarımız eğer iyi bir ilim ve irfanla şekillenirlerse gelecekte ülkemizin refahı, insanlarımızın mutluluğu için çalışacaklardır. Bu yüzden eğitimde kaybedilecek bir fert yoktur düsturuyla tüm çocuklarımızın iyi bir eğitimden geçmesi için çalışmalıyız. Bu vesile ile tüm eğitimcilerimizin ile birlikte sevgili öğrencilerimizin aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir eğitim öğretim yılı geçirmelerini diliyorum" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.