Hava Durumu

Başkanın etrafında futboldan anlayan yok

Bursaspor Başkanı Ali Ay'ın yaptığı açıklamalar kulübün transfer çalışmalarında nasıl bir sistemsiz bir yol çizdiğinin ip uçlarını veriyor.Kulüpten ayrılırken Sivok'un yaptığı Başkan'ın etrafında futboldan anlayan adam yok maalesef!" sözleri de hala taraftarın kulaklarında çınlamakta..

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2017 12:39
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2017 12:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Başkanın etrafında futboldan anlayan yok

Küme düşmekten sezonun bitmesine 20 dakika kala kurtulan bir takımın yönetim kurulu transferde hâlâ nal topluyor.Çünkü bir modelleri, sistemleri yok... Bursaspor'un modeli işte şöyle şöyle diyemiyorlar...

Başkan Ali AY'ın transfer açıklamalarını değerlendiren yazarımız Vedat Aslan uyanık menejerlerin Bursaspor'la oynadığını belirtti:

 "Menajerin biri Asamoah Gyan'ı öneriyor, Başkan Ay da 2 görüşmenin ardından Gyan'a talip olduklarını tutup medyaya açıklıyor. Laf ağızdan çıkınca uyanık menajerler sürekli fiyat artırıyor haliyle. Transfer olmuyor. Gyan, Bursaspor'a önerilenin 3'te 1 maliyetine Kayserispor'un yolunu tutuyor.

Yok daha neler...

Böyle bir durum kabul edilebilir mi yöneticilik açısından? Afedersiniz ama Bursaspor keriz yerine koyulmuş olmuyor mu şimdi?"

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.