Hava Durumu

Başrol oyuncusu paylaştı izleyici isyan etti...

TRT bir ekranlarının sevilen tarih dizisi Uyanış Büyük Selçuklu, yayınlandığı her hafta izleyicisini etkilemeyi başarıyor. 22 bölümdür heyecanın bir an olsun dinmediği dizide oyuncuların performansları da çok konuşuluyor. Ancak bu sefer oyuncular performansları ile değil sosyal medya paylaşımları ile gündeme geldi. Dizinin başrol oyuncusu Buğra Gülsoy, set arkasından bir kareyi paylaşınca ortalık karıştı.

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2021 12:51
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2021 12:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Başrol oyuncusu paylaştı izleyici isyan etti...

Yeni sezonun en iddialı yapımlarından biri olan Uyanış Büyük Selçuklu'da beklenmedik bir olay yaşandı. Dizinin başrol oyuncularından olan Buğra Gülsoy, set arkasından bir kareyi paylaştı. Başarılı oyuncunun bu paylaşımı bazı izleyicileri memnun etmedi. Dizinin arka planından kareleri gören izleyiciler, "Bu tarz paylaşımlar gerçekleri ortaya çıkarıyor ve hiçbir heyecan kalmıyor, yapmayın" dedi.

Yakın çekimi yapılan Buğra Gülsoy'un ise o anı ve ses için mikrofon tutan set çalışanları, kameraman, reji ekibi ve arkada sis çalışmasının başarılı olmasını sağlayan başka bir yetkili tüm dikkatleri üzerine çekti.

Dizinin başrol oyuncusu Buğra Gülsoy Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin kamera önü ve kamera arkasında neler yaşandığına dair paylaşımda bulundu. Paylaşım sonrası dizinin en heyecanlı bölümlerinden birinin heyecanını yitirdiği söylendi.

Kaynak: Akşam

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.