Hava Durumu

Bebeğinizin 1. yaş günü kutlaması için öneriler!

Bebeğiniz bir yaşında ve ilk yaş günü partisini unutulmaz kılmak istiyorsunuz. Peki bu ilk yaş günü kutlamasında nelere dikkat etmeniz gerektiğini biliyor musunuz?

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2017 17:39
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2017 17:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bebeğinizin 1. yaş günü kutlaması için öneriler!

Bebeğinizi ilk kucağınıza aldığınız an... İlk gülümsemesi, ilk hareketleri... Ve ilk yaşına girdiği an. Aslında bu yaş günü kutlaması büyükler içindir çünkü bebeğiniz hiçbir şey anlamayacak. Ama bu özel kutlama ileride ona gösterebileceğiniz harika anıların arasında kendine yer bulacak.

Bebeğinizin yaş günü kutlaması için bazı önemli detayları göz ardı etmemenizde fayda var. Kutlamanın saatini iyi belirlemelisiniz. Bebeğinizin öğle uykusundan önce ya da sonra yapılan kutlama en ideal olanıdır. Çocukların dikkati çabuk dağılır ve çabuk sıkılırlar. Bu nedenle partinin çok kalabalık olmamasına özen gösterilmeli. Yabancı konuklar bebeğiniz korkmasına ve huzursuz olmasına neden olabilir. Kutlamada sadece yakın çevrenizin olması daha sağlıklı...

Kutlama için ev en ideal olanıdır çünkü çocuklar kendilerini en fazla evlerinde güvende hissederler. Eğer eviniz bu kutlama için çok küçük gelecekse çocuk temalı merkezler, kafeler veya parklar da tercihiniz olabilir.

Hazırlıklarınızı yaparken mutlaka bir tanıdığınızdan yardım isteyin.  Size küçük gibi görünen organizasyonun detaylarında yardıma ihtiyacınız olacağını unutmayın.

Ve dekorasyon... Çocuklar balonlara bayılır. Kutlama yaptığınız mekânı renk renk balonlarla, keçeden yapılan süslemelerle ve çeşitli oyuncaklarla dekore edebilirsiniz. Çocukların rahat rahat oynayabileceği ayrıca annelerin çocuklarıyla zaman geçirebileceği ayrı mekânlar yaratabilirsiniz.

Yiyecekler... Çocuklar aperatiflere bayılırlar. Onlar için mümkün mertebe doğal gıdalarla hazırlanmış, boğazlarına takılmayacak yiyecekler tasarlayabilirsiniz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.