Hava Durumu

Behzat Ç'nin yazarından şok itiraf! Benim yüzümden öldüler

Milyonlarca hayranı olan Behzat Ç. kitaplarının yazarı Emrah Serbes, İzmir'de, geçtiğimiz 22 Eylül günü gerçekleşen ve iki kişinin ölümüyle sonuçlanan trafik kazasında kendisinin suçlu olduğunu belirterek polise teslim oldu. Serbes sosyal medya hesabından olayın nasıl gerçekleştiğine dair bir itiraf yayınladı.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2017 13:36
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2017 13:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Behzat Ç'nin yazarından şok itiraf! Benim yüzümden öldüler

Bir dönem Türk televizyonlarında ekranlara gelen diziye de uyarlanan ve Türkiye'de milyonlarca hayranı olan Behzat Ç. kitaplarının yazarı Emrah Serbes, 22 Eylül'de Aydın-İzmir Otoyolu'nda meydana gelen baba-kızın yaşamını yitirdiği trafik kazasında kendisinin suçlu olduğunu belirterek itirafta bulundu.

Serbes itirafında ''O kazanın sorumlusu benim. Şok nedeniyle kazayı üstlenemedim. Arkadaşım suçsuz yere cezaevinde. Savcılığa geldim ve teslim oluyorum" dedi.

Kaza anında aracın birden önüne çıktığını ve kaygan zeminden dolayı duramadığını söyleyen Serbes, ambulansın geç geldiğini, o ana kadar yaşayan baba-kızın daha sonra vefat ettiğini anlattı.

Olay anında yaşadığı şoktan dolayı suçu üzerine alamadığını da belirten ünlü yazar "Kazayı yanımda oturan arkadaşım Kenan Doğru üstlendi. Şu an suçsuz olduğu halde cezaevinde yatmaktadır. Aradan günler geçtikçe bu vicdani sorumluluğu üstlenemeyeceğimi anladım. Savcılığa geldim teslim oluyorum' ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

22 Eylül'de İzmir-Aydın Otoyolu'nda yaşanan kazada 59 yaşındaki Ayhan Özçelik ve kızı 16 yaşındaki Zeynep Özçelik'in bulunduğu otomobile, bir araç arkadan çarpmıştı. Takla atan araçtaki baba-kız hayatlarını kaybederken, anne 51 yaşındaki Nilgün Özçelik ise ağır yaralanmıştı.

İşte Serbes'in sosyal medyadan paylaştığı itiraf mektubu:

 

Emrah Serbes, bu açıklamayı yaptıktan sonra İzmir Torbalı Adliyesi'ne giderek savcılığa teslim oldu. Tutuklanan Serbes'in, 2 yıldan 15 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanabileceği bildirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.