Hava Durumu

Belediye Başkanı Alper Taban, güven tazeledi

Axa Sigorta Efeler Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor'da kulüp başkanlığına, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban yeniden seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2020 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2020 15:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Belediye Başkanı Alper Taban, güven tazeledi

Kulüp tesislerinde, tek listeyle gidilen olağanüstü kongrede başkanlığa tekrar Alper Taban getirildi.

Kongrenin ardından açıklama yapan Taban, şunları söyledi:

"Başta voleybol branşımız olmak üzere tüm branşlarda, öncelikle gençlerimizi buraya spor aracılığıyla çekebilmek, dahil edebilmek sonrasında da inşallah bunlarla birlikte güzel başarılara yelken açabilmek niyetiyle yola çıkmış oluyoruz. Bu dönem 24 arkadaşımızla kadromuzu oluşturmuş olduk. Tabi ikuruluşundan bugüne emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş'a, o dönem başlayan kıymetli yöneticilerimize ve kuruluşundan bugüne kadar aramızda olan tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Yeni görev almış arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum.

Yine şehrimizin tanıtımı anlamında Belediyespor'umuzla güzel işler, başarılı işler yapacağımıza inanıyorum. Sporcu kardeşlerimi de cani gönülden tebrik ediyorum. Çünkü tüm genç kardeşlerimi ve tüm öğrenci kardeşlerimi de, Belediyespor'umuzun içerisinde yer alan branşlara bu vesile ile davet etmek istiyorum."

Alper Taban başkanlığındaki yönetim kurulunda şu isimler yer aldı:

Rıdvan Kocaağa, Nuhi Solak, İrfan Kaptan, Hüseyin Orhan,Uğur Şencan, Oktay Can, İsmail Baykan, Yasin Altuntepe, Hakan Yemişken, Korhan Kaynakçı, Ramazan Yılmaz, Veysel Şahin, Tolga Kaya, Bilal Yılmaz, Deniz Erdem, Emir Zekoviç, Faruk Nayır, Fatih Güler, Fatih Üner, Orhan Ceylan, Selçuk Akyüz, Serkan Günden ve Turgut Başdinç.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.