Hava Durumu

Belgeleri kimden aldığını söyledi

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında iddia ettiği belgeleri kimden aldığını açıkladı. Kılıçdaroğlu, "FETÖ'cüler vermedi, yok efendim ilgisi yok. Bu ülkeyi seven milyonlarca bürokrat var" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2017 15:56
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2017 15:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Belgeleri kimden aldığını söyledi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Eşitlik Adalet ve Kadın Zirvesi'ne katıldı. Ana muhalefet lideri zirvede, Salı günü açıkladığı Man Adası belgelerine ilişkin konuştu.

Kılıçdaroğlu, "Man Adası olayı şöyle önemli vatandaşına diyeceksin ki vergi ver ama Ankara'daki beylerin çocukları vergi ödememek için yurtdışına gidip şirket kuruyorsa burada ahlaki bir sorun vardır. Şimdi bir adımımız daha kaldı; o adımı da bugün yarın gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullandı.

"ZARRAB RÜŞVET VERMİŞ HEPİMİZ BİLİYORUZ"

Kemal Kılıçdaroğlu ABD'de görülen Mehmet Atilla davasına ilişkin de konuştuKılıçdaroğlu, İran asıllı Türk işadamı Rıza Sarraf'ın tanık kürsüsünde söylediklerini şu sözlerle değerlendirdi:

"Haysiyetli insanların Zarrab davasından sonra bulundukları makamlardan ayrılması lazım. Zarrab'ı devlet protokolüne oturttular. Bir de biliyorsunuz fesli deli kadir vardı, Atatürk düşmanı, o da devlet protokolündeydi.Şimdi Zarrab düşman oldu niçin; itirafçı oldu. Adam rüşvet vermiş hepimiz biliyoruz rüşvet verdiğini, alanlar da belli koruyanlarda belli. Onun için dedim haysiyeti ve onuru olanların görevinden istifa etmesi lazım."

'UZAYDAN ALMADIM BELGELERİ'

Kılıçdaroğlu şöyle devam etti: "Bunları veren bir insan tabii. Uzaydan almadım. Bunlar bize geldi diye hemen ortaya çıkmadık. Baktık, araştırdık, doğrulattık. FETÖ'cüler mi verdi? Yok efendim ilgisi yok. Bu ülkede, bu ülkeyi seven, bu ülkenin çıkarlarını milyonlarca bürokrat var. Onlar yurtsever insanlar. Haksızlıklara tahammül edemeyen insanlar var. "

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.