Hava Durumu

Bensu Soral'dan çarpıcı açıklama: Tanıyınca hayal kırıklığı yaşadım!

Bir süredir ekranlardan uzak olan güzel oyuncu Bensu Soral, verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tanıdıkça hayal kırıklığı yaratan isimlerin olduğunu ifade eden Soral, sevenlerini hayal kırıklığına uğratmamak için yaptıklarını anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2021 13:31
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2021 13:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bensu Soral'dan çarpıcı açıklama: Tanıyınca hayal kırıklığı yaşadım!

Dört yıldır herhangi bir dizi ve film projesinde yer almayan ancak bir markanın reklam yüzü olan Bensu Soral, Hürriyet'e özel açıklamalarda bulundu. Eşi Hakan Baş'ın kendisine oyunculuğu bıraktırdığı yönünde çıkan haberlere yanıt veren Soral, 'Eşim Hakan başarı odaklıdır, başarılı olmam için yapmayacağı şey yoktur. Oyunculukta da en büyük destekçim. Asla onun üstüne böyle bir yük bindirmem.' dedi.

'Hiç tanıştıktan sonra seni hayal kırıklığına uğratan oldu mu?' sorusuna yanıt veren Soral, 'Tanıştıktan sonra hayal kırıklığına uğradığım çok isim oldu. Tabii kim olduklarını söylemeyeceğim. Ama o büyü bozuluyor...' dedi.

Takipçilerini hayal kırıklığına uğratmamak için kendisi gibi davrandığını söyleyen güzel oyuncu, 'Kendim oluyorum. İnanılmaz hümanistim. Düşmanım da, düşman olduğum biri de, negatif yaklaştığım kimse de yok. Beni seven insanı da başımın üstüne koyarım. Benimle öyle bir şey yaşama ihtimalleri yok.' ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.