Hava Durumu

Bergüzar Korel'in ablasından olay sözler: Annemden 30 yaşında dayak yedim

Bergüzar Korel'in ablası Zeynep Korel'in açıklamaları magazin gündemini sarstı. Korel, "Hep annemin beni sevmediğini düşünerek büyüdüm. Bergüzar'a annelik bile yaptım. Ama annem iki kızını birbirine kırdırdı. Annem beni 30 yaşındayken bile dövdü" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2019 15:45
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2019 15:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bergüzar Korel'in ablasından olay sözler: Annemden 30 yaşında dayak yedim

Son günlerin çok konuşulan ismi Zeynep Korel, tüm merak edilenleri Günaydın'dan Tuba Kalçık'a anlattı: Annemle babamın evliliği sorunluydu.

Aldatılmış bir kadındı annem. Evde hep kavga vardı. Annem hep 'Zeynep olmasaydı boşanırdım' derdi; Beni engel olarak gördü. Sevilmediğimi düşünüyordum. Annem, bendeki hatalarını Bergüzar'da yapmadı.

BENİ UÇURUMA ATTI

'Bergüzar bana 'küçük anne' derdi. Çok düşkünüm ona... Annem beni uçurumdan attı. İki kızını birbirine kırdırdı. Kardeşimin evliliğiyle ilgili hiç konuşmadım, sadece ABD'deki işimi anlattım. Bergüzar bana aylık yardım yapmadı; istemem de zaten. Sadece kızımın eğitim ve sağlık masraflarını karşılıyordu.

ANNEMDEN DE BABAMDAN DA ŞİDDET GÖRDÜM

Babamdan da, annemden de şiddet gördüm. Babam dayak yiyerek büyüdüğü için ona bu durum normal geliyordu. Onu suçlamıyorum. Annem daha çok psikolojik şiddet uyguluyordu. Ama en son 30 yaşındayken dayağını yedim. Babamı yeni kaybettiğimiz bir dönemdi. İçindeki buhrana yenildi ve bana şiddet uyguladı. O yaşta dayak yemek gururuma dokunmuştu.

TEMİZLİKÇİLİK YAPTIĞIMI TÜRK KOMŞULARIM SIZDIRMIŞ

Temizlikçilik yaptığımı ben duyurmadım. Olay şöyle gelişti; benim apartmanımda Türkler de oturuyor. Bazı dairelere temizlik yaptığım bilinince Türk komşularım bunu basına sızdırmış. Benden kadın olarak Amerika'da kendi ayakları üstünde durmak için verdiğim mücadeleyi anlatmamı istediler.

Ben temizlik şirketi kurmak istiyorum. Ama ilk önce hem para biriktirmem, hem de sistemi öğrenmem lazım, bunun için temizliğe gidiyorum. Ayrıca Amerika'da sınıf ayrımı o kadar da keskin değil. Düşünün, temizliğe gittiğim bazı dairelerden daha pahalı bir evde oturuyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.