Hava Durumu

Berkan Durmaz Fenerbahçe Beko'nun teklifini reddetti! 'TOFAŞ zaten benim yuvam'

Fenerbahçe Beko ile yaşadığı transfer sürecini anlatan Berkan Durmaz "TOFAŞ zaten benim yuvam. Daha çok süre almak adına da burada kalmayı tercih ettim" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2019 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2019 11:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Berkan Durmaz Fenerbahçe Beko'nun teklifini reddetti! 'TOFAŞ zaten benim yuvam'

-Ali Şahin-

TOFAŞ'ta gösterdiği performansla Milli takım'a kadar yükselen ve şu an Ay Yıldızlı ekibin Dünya Kupası aday kadrosunda bulunan Berkan Durmaz gündeme ilişkin soruları yanıtladı.  İlk hedefinin Çin'de düzenlenecek Dünya Kupasında forma giymek olduğunu belirten genç oyuncu "Bunun için idmanlarda Ufuk hoca benden ne istiyor diye düşünüp, onun planlarını yapıyorum. Umarım kadroda olabilirim" dedi.

'ABD MAÇI ÖREMLİ'

Dünya Kupası ilk turunda ABD'de ile aynı grupta yer aldıklarının hatırlatan Berkan Durmaz ayrıca "Onlara karşı sahada olduğumuz zaman nereleri geliştirmek lazım daha iyi anlayacağız. Benim için de Çin'e gitmem durumunda o maç önemli bir sınav olacak. Kendimi orta ve uzun vadede nasıl geliştireceğimi net biçimde görmüş olacağım" diye konuştu.

'KALMAK İSTEDİM'

Fenerbahçe Beko ile yaşadığı transfer sürecine dair de konuşan genç oyuncu "Fenerbahçe Beko'dan teklif almak gurur verici. Ama benim için sahada kalıp, oyundan zevk almak daha önemli. Koç Obradovic ile konuştuğumuzda fazla süre alamayacağımı hissettim. Sonuçta Fenerbahçe'nin büyük hedefleri var ve koçun kafasında bir düzen oluşmuş. Ama ben oynamak istiyorum. TOFAŞ zaten benim yuvam. EuroCup'ta oynayacağız ve ben Bursa'da kalarak daha fazla süre almanın bana artı getireceğini düşünerek bu kararı verdim" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.