Hava Durumu

Beşiktaş'ın Şenol Hoca kararı

Beşiktaş Kulübü, Milli Takım'a gideceği konuşulan teknik direktör Şenol Güneş ile açıklama yaptı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada; Şenol Güneş için gelen teklifin reddedildiği ifade edildi.

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2017 20:12
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2017 20:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Beşiktaş'ın Şenol Hoca kararı

Beşiktaş Kulübü, Milli Takım'a gideceği konuşulan teknik direktör Şenol Güneş ile açıklama yaptı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada; Şenol Güneş için gelen teklifin reddedildiği ifade edildi.

Beşiktaş Kulübü'nün yaptığı açıklama şöyle:

"Öncelikle Milli Takım Teknik Direktörlüğü görevi için başarılı hocamız Sayın Şenol Güneş'in adının geçmesinden tüm camiamızın onur duyduğunu bir kez daha dile getirmek isteriz. Milli Takım hepimizin Milli Takımı'dır. Milli Takımımız'ın başarısı hepimizin başarısıdır.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Başkanımız Sayın Fikret Orman'ın bilgisi dahilinde hocamız Sayın Şenol Güneş'e Beşiktaş'taki görevi devam ederken, aynı zamanda Milli Takımımızı da yönetmesi için 4 maçlık bir teklif sunulmuştur. Bu teklifle ilgili hem Başkanımız hem de Teknik Direktörümüz ortak bir değerlendirme yaparak böyle bir çalışma modelinin hem hepimizin ortak gururu olan Milli Takımımıza hem de ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek olan Beşiktaşımıza katkı sağlamayacağıkonusunda hemfikir olmuştur.

Teknik Direktörümüz Sayın Şenol Güneş ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Yıldırım Demirören arasında bugün Başkanımız Sayın Fikret Orman'ın bilgisi dahilinde gerçekleşen nezaket ziyaretinde de bu ortak karar tekrar ifade edilmiş, bu onurlugörev için yapılan bu kıymetli teklife teşekkür edilmiştir. Dolayısıyla tüm kamuoyunun haklı takdirini kazanmış başarılı hocamız Sayın Şenol Güneş, son iki sezondur olduğu gibi Beşiktaşımızın yeni başarıları için çalışmaya devam etmektedir. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız."

4 MAÇ İÇİN TEKLİF GÖTÜRMÜŞTÜ

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in görevinden alınmasının ardından gözlerin çevrildiği A Milli Takım Teknik Direktörlüğü için TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile bir araya gelmişti. İlk olarak Güneş'e Dünya Kupası Elemeleri'nde oynanacak 4 maç için teklif götürülmüştü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.