Hava Durumu

Beşiktaş liderliğini devam ettirdi!

Beşiktaş, Süper Lig'in 37. haftasında Kayserispor ile Vodafone Park'ta karşı karşıya geldi. 4 golün atıldığı mücadeleyi 3-1 kazanan Beşiktaş, 2 maç sonra 3 puanla tanıştı ve ligde liderliğini devam ettirdi.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2021 22:45
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2021 22:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Beşiktaş liderliğini devam ettirdi!

Süper Lig'in lideri Beşiktaş, 37. hafta mücadelesinde sahasında Kayserispor'u ağırladı.

Vodafone Park'ta oynanan mücadelenin ilk 12 dakikasında 3 gol birden atılırken, karşılaşmayı kazanan 3-1'lik skorla Beşiktaş oldu.

Siyah-beyazlılara galibiyeti getiren golleri; 4. dakikada penaltıdan Ghezzal, 13 ve 65. dakikalarda ise Kevin N'Koudou kaydetti. Kayserispor'un tek sayısı, 6. dakikada Pedro Henrique'nin ayağından geldi.

Ligde üst üste 2 beraberlik alan Beşiktaş, Kayserispor maçını kazanarak zirve yolunda kritik bir virajı kayıpsız geçmiş oldu.

Bu sonuçla siyah-beyazlılar, puanını 75'e yükselterek liderliğini sürdürdü. Kayserispor ise 35 puanda kaldı.

MAÇTAN DAKİKALAR

4. dakikada Gökhan Töre'nin pasıyla ceza sahası içerisinde topla buluşan Ljajic'e Kvrzic'in yaptığı müdahalenin ardından maçın hakemi Cüneyt Çakır, penaltı noktasını gösterdi. Penaltı için topun başına geçen Ghezzal, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 1-0
6. dakikada Hes Kablo Kayserispor'un beraberlik golü geldi. Alibec'in soldan ortaladığı topa ceza sahasında Pedro Henrique gelişine düzgün vurdu. Meşin yuvarlak filelere gitti: 1-1
13. dakikada Beşiktaş bir kez daha öne geçti. Ceza sahası önünde topla buluşan Ljajic, soldan bindirme yapan N'Koudou'ya pasını verdi. N'Koudou dar açıda olmasına rağmen sert bir şutla topu filelere yolladı: 2-1
19. dakikada sağdan kullanılan köşe atışında De Souza'nın kafa vuruşunda, meşin yuvarlak az farkla üstten dışarı gitti.
36. dakikada seri paslarla Kayserispor ceza alanına sokulan Beşiktaş'ta Ghezzal'ın vuruşunda meşin yuvarlak, kaleci Doğan Alemdar'da kaldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.