Hava Durumu

Beyaz saçları kapatmak için doğal formüller!

Beyaz saçları ana rengine döndürmek istiyorsanız aşağıdaki bitkisel tarifi mutlaka deneyin deriz!

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2021 13:21
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2021 13:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Beyaz saçları kapatmak için doğal formüller!

Öncelikle, birine bu ilacı kullandığınızı söylediğinizde, alacağınız yanıt 'gözlerin için iyi bir tedavi' olacaktır. Cildinizde de son derece yoğun bir gelişim fark edeceksiniz. Ancak bu ilacın esas etkisi, beyaz saçlara yeniden renk kazandırması ve saçları eskisinden de kalın bir hale getirmesi.

Gerekli malzemeler:

200 gr keten tohumu 4 orta boy limon 3 küçük diş sarımsak 1 kg bal

Hazırlanışı

Sarımsakları ve tüm limonları, bir blender içine koyun ve karıştırın. Limonları blender içine koymadan önce yalnızca 2 tanesini soymanız gerektiğini unutmayın. Sonrasında, keten tohumlarını ve balı ekleyin, tekrar karıştırın. Karışımı cam bir kavanoza koyun, kapağını sıkıca kapatın. Buzdolabında muhafaza edin.

Kullanılışı

Karışımdan, öğünlerden yarım saat önce, 1 yemek kaşığı tüketin. Yalnızca tahta kaşık kullanın! En ideali, karışımdan günde üç kere almaktır.

Saçlarınızdaki beyazları kapatan doğal karışım

6 adet dövülmüş yeşil ceviz, 3 adet kırmızı soğan kabuğu, 1 tutam defne yaprağı, 1 adet kırmızı elmanın kabukları, 1 çorba kaşığı siyah çay ve 1 tatlı kaşığı karanfili, 1.5 litre suyun içinde 10 dakika boyunca kaynatıp çay gibi demleyin. 3 günde 1 yenisini hazırlamanız gereken bu karışımı, her gün saç diplerinize sürün. Bu karışım, saçınızı besler ve renginin koyulaşmasını sağlar. Sarı saçlar için uygun değildir.

Kaynak: Hthayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.