Hava Durumu

BHİD ve BEGD'den iş birliği protokolü!

Bursa Halkla İlişkiler Derneği (BHİD) ile Bursa Ekonomi Gazetecileri Derneği (BEGD) arasında iş birliği protokolü imzalandı. Dernek başkanları bu işbirliğinin kentin gelişimine katkı sağlayacağını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2019 13:42
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2019 13:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
BHİD ve BEGD'den iş birliği protokolü!

Bursa'da düzenlediği ve ulusal çapta etki gücüne sahip 'Halkla İlişkiler Çalışmaları (HİÇ) Ödülleri' ile adından sıkça söz ettiren BHİD'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda iki derneğin yönetim kurulu üyeleri bir araya geldi. Birlikte gerçekleştirilebilecek organizasyonların masaya yatırıldığı toplantıda BHİD Başkanı Mustafa Sönmezay ve BEGD Başkanı Nurullah Nuri Yavuz tarafından iş birliği protokolü imzalandı. Protokol çerçevesinde,  yeni programların hayata geçirilmesi planlanıyor.

BHİD Başkanı Sönmezay, imzalanan protokolün kente yeni etkinlikler kazandırmak adına önemli bir girişim olduğunu vurguladı. Sönmezay, iki derneğin iş birliğinde gerçekleştirilecek çalışmaların kent gündemine katkı sağlayacağına inandığını söyledi.

BEGD Başkanı Yavuz ise BHİD'in organizasyon tecrübesi ve marka değerinin Bursa sınırlarını aştığını belirterek, sağlanan iş birliğinin Bursa'da kurumlar arası iletişime de faydalı olacağını söyledi. Yavuz, ev sahipliği ve iş birliğine gösterdikleri öncülük adına Başkan Sönmezay nezdinde BHİD yönetim kuruluna teşekkür etti. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.