Hava Durumu

Biletix yeni döneme hazır: Özlem bitiyor, etkinliklerde buluşuyoruz

Koronavirüs salgını kültür sanat etkinliklerine uzun ve zorunlu bir ara verilmesine neden oldu. Normalleşme süreci ile birlikte kültür sanat etkinlikleri yeniden start alırken Biletix de ara verilen bu süreci eğlence sektörünün tüm bileşenlerine fayda sağlayacak çalışmalarla geçirdiğini ve yeni döneme hazır olduğunu bildirdi.

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2021 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2021 17:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Biletix yeni döneme hazır: Özlem bitiyor, etkinliklerde buluşuyoruz

Türkiye'nin 'ilk' bilet, yönetim, satış ve dağıtım ağı olan Biletix, pandemi nedeniyle verilen zorunlu aranın ardından eğlence sektörüne ve sanatseverlere hizmet vermeye kaldığı yerden devam edeceğini açıkladı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemi sürecinin hız kesip normal hayata dönüş hazırlıklarının başlamasının ardından Biletix, etkinliklerle izleyicileri buluşturmak için hazır. Kültür sanat etkinliklerine verilen zorunlu arayı eğlence sektörünün tüm bileşenlerine fayda sağlayacak çalışmalarla geçirdiğini bildiren Biletix, hazırlıklarını tamamladı.

Biletix, Youtube kanalında yayınladığı filmle etkinliklerde yeniden buluşmak için sabırsızlandıklarını söyledi.

Biletleme sürecini ve sistemini tamamen dijitalleştirdiğini bildiren Biletix, böylece hem sanatseverlerin etkinliklere güvenle katılmasını sağlamayı hedefliyor hem de daha sağlıklı ve yeşil bir dünya için sorumluluk alıyor.

Filmde, pandemi sürecinin etkilediği eğlence sektörüne vurgu yapan Biletix, eğlence ve sanat tutkunlarını etkinliklerle buluşturmak için 'Canlı her zaman daha heyecanlı!' mottosuyla "Çünkü biz 21 yıldır sanatçıları, sanatseverleri, organizatörleri ve en önemlisi sanatı ayakta tutmak için heyecanla çalışıyoruz. Bu coşkumuza yeniden ortak olacağınız günler kapıda. Yakında buluşmak için sabırsızlanıyoruz. Bizim önceliğimiz gönül rahatlığıyla eğlenmeniz, bilet alışverişinizi daha güvenli bir deneyime dönüştürmek için hazırız. Tıpkı 21 yıldır olduğu gibi" diyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.