Hava Durumu

Bir film festivali daha koronadan dolayı ertelendi

Kapadokya Film Festivali, 29 Mayıs-3 Haziran tarihlerinde yapılacaktı, ancak corona virüsü salgını festivalin ertelenmesine yol açtı.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2020 16:03
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2020 16:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bir film festivali daha koronadan dolayı ertelendi

Nevşehir Belediyesi tarafından, T.C Kültür Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü'nün katkılarıyla bu yıl 29 Mayıs - 3 Haziran tarihleri arasında, ilki gerçekleştirilmesi planlanan Kapadokya Film Festivali, corona virüsü salgını nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Festivalin ertelenmesinden duydukları üzüntüyü dile getiren Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir ve ülke genelinde virüs salgınına karşı büyük bir mücadelenin verildiğine dikkat çekti ve sağlığın öncelikli olduğunun altını çizdi.

Arı, Kapadokya Film Festivali'ni belirlenecek yeni tarihte düzenleyeceklerini ifade etti.

Festival Direktörü Suat Köçer, ülke genelinde alınan önlemler kapsamında ertelemenin kaçınılmaz olduğunu belirtti. Festivalin uzun ve kısa metraj film yarışmaları ile proje yapım desteklerinin yer aldığı Kapadokya Film Platformu'na ilginin beklenenin üzerinde gerçekleştiğini hatırlatarak gösterilen ilgiye teşekkür etti ve festival için belirlenecek yeni tarihin önümüzdeki süreçte açıklanacağını dile getirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.