Hava Durumu

Bir set aşkı daha! Kendisinden tam 25 yaş küçük

Oyuncu Sema Keçik, kendisinden 25 yaş küçük rol arkadaşı Halil İbrahim Kurum ile birlikte yeni bir aşka yelken açtı.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2018 17:25
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2018 17:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bir set aşkı daha! Kendisinden tam 25 yaş küçük

Yeni gelin dizisinde 'Möhteber' karakterini canlandıran 53 yaşındaki ünlü oyuncu Sema Keçik, gönlünü 25 yaşındaki rol arkadaşına kaptırdı. Oyuncu Sema Keçik aradığı aşkı sette buldu. Sema Keçik kendisinden 25 yaş küçük rol arkadaşı Halil İbrahim Kurum ile birlikte yeni bir aşka yelken açtı. 1965 doğumlu oyuncu Sema Keçik ve 1990 doğumlu Halil İbrahim Kurum'un sette başlayan arkadaşlığı tutku dolu bir aşka dönüştü. İkili set dışında da hep birlikte zaman geçiriyor.

SEMA KEÇİK KİM?

1965 yılında Ağrı'da dünyaya gelen Sema Keçik aslen Ağrı, Diyadinlidir. Oyunculuk eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünde alan ve çeşitli oyuncular tarafından ses ve ritim eğitimi alan usta oyuncu Sema Keçik ayrıca Hindistan'da Kathali ve Nohiniyattam'da dans eğitimi aldı. Bir çok tiyatro oyununda oynayan başarılı oyuncu Sema Keçik yıldızı Muhteşem Yüzyıl dizisiyle parlattı.

Ayrıca İstanbul Devlet Opera ve Balesi'nin solist dansçısı olan Keçik iş hayatındaki başarısıyla adından sıkça söz ettirdi. 1 kız evladı olan ve eşini 2008 yılında kaybeden Sema Keçik zor günleri atlatması bir hayli zaman aldı.

Oyuncu Sema Keçik aradığı aşkı sette buldu. Sema Keçik kendisinden 25 yaş küçük rol arkadaşı Halil İbrahim Kurum ile birlikte yeni bir aşka yelken açtı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.