Hava Durumu

Birevim'den Senetle Araba Alır Gibi Taksitle Araba Alma!

Araba sahibi olmak için para biriktirmek, çeşitli faizli sistemlere başvurmak ya da senetli sistemlere başvurmak en sık duyduğumuz yöntemlerdir. Ancak bu yöntemlerin her birinin farklı yönlerden olumsuzlukları bulunur. Faizli kredi sistemlerinde, faizin oluşturduğu ekstra yük, arabanın ederinden fazla mal olmasına neden olur. Peki ne yapmalı? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2020 19:12
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2020 19:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Birevim'den Senetle Araba Alır Gibi Taksitle Araba Alma!

Senetle alınan arabalarda vade farkları, faiz gibi ek bir yük oluşturur. Para biriktirerek araba almak ise genellikle çok uzun süreler boyunca para biriktirmeyi ve ancak o zaman araba sahibi olabilmeyi sağlar. Birevim, peşinatsız taksitle araba almak için, çeşitli seçenekleri müşterilerine sunuyor. Bugüne kadar 300' den fazla arabayı sahibine teslim etmiş olan Birevim, her geçen gün daha fazla ilgi gören bir tasarruf hizmeti sunuyor.

Peşinatsız Taksitle Araba Almak

Araba satın almak istiyorsunuz ancak, peşinatı verecek paranız yok. Bu durumda Birevim size arabanızı, kendi belirlediğiniz taksit oranlarıyla alıyor. Birevim' de yer alan tasarruf sistemlerinden birine katılarak, sahip olduğunuz ödeme kapasitesine göre aylık taksit miktarlarını kendiniz belirleyerek araba sahibi olabilirsiniz. Peşinatsız ve taksitle araba almak, Birevim sistemi sayesinde çok kolay.

Peşinat müşterinin isteği ve ödeme kapasitesi doğrultusunda, tamamen kendisini verdiği bir karardır. Verilen peşinatlar, toplam borcun üzerinden düşülerek, kalan borcun daha az olmasını sağlar. Dolayısıyla borcunuz vadesinden çok önce bitmiş olur. Ancak peşinat vermeye gücü olmayan kişiler, katıldıkları sistemle, aylık taksit ödeyerek araba sahibi olabilirler.

İstediğiniz Arabayı Taksitle Alın

İstediğiniz arabayı satın alabilmek için yeterli parayı biriktirmek belki de yıllar alacak. Kredi ve benzeri sistemlere dahil olarak, faiz ya da vade farkı gibi ek yüklerin altına girmek istemiyorsunuz, ya da faiz hassasiyetiniz bulunuyor. Bu tür kişiler araba almak için yeterli birikime kavuşmayı ancak uzun yıllar sonra sağlıyor.

Ancak artık Birevim sistemi sayesinde, istediğiniz arabayı taksitle satın alabiliyorsunuz. Peşinatsız araba almak için, kendi ödeme kapasitenize göre yapacağınız aylık ödemeler yeterli oluyor. Tüm sistemlerde herhangi bir vade farkı, artan ödeme miktarları, faiz ve benzeri artışlar bulunmuyor. Almak istediğiniz arabanın değeri, almak istediğiniz zaman diminde neyse, tüm borcunuz sadece bu miktarı kapsıyor.

Kaynak: https://www.birevim.com/senetle-araba.html

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.