Hava Durumu

Biri bıçaklandı, biri yakıldı! Vahşi cinayette Bursa detayı...

Kütahya'da biri karnından bıçaklanmış, biri de yanmış halde bulunan iki cesetle ilgili soruşturma yapan ekipler, zanlıların önce İzmir'e, sonra da Bursa'ya kaçtığı bilgisine ulaştı. Son olarak Samsun'da olduğu tespit edilen şüpheliler, emniyet ekiplerinin operasyonu ile yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2020 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2020 10:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Biri bıçaklandı, biri yakıldı! Vahşi cinayette Bursa detayı...

6 Ocak'ta Mecidiye Mahallesi Dershane Sokak'ta bir evde cesetler bulunduğu ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilmiş, içeri giren ekipler biri kadın iki kişinin cesediyle karşılaşmıştı.

Karnında bıçak darbeleri olan Emine Arslan (60) ile vücudu kısmen yanmış Süleyman Özdemir'in (56) cesetlerinin bulunmasının ardından yapılan otopside, bu kişilerin cinayete kurban gittiği belirlendi.

Kütahya İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç'un talimatıyla Asayiş, İstihbarat, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele şubelerinin personelinden özel ekip kuruldu. Olay yerinden elde edilen deliller ışığında araştırma başlatan ekip, 8 saat süren çalışmaların ardından olayın 31 Aralık 2019 gecesi meydana geldiğini, cinayet şüphelilerinin ise Salih A. (43) ve Fatma T. (38) olduğunu tespit etti.

Cep telefonu sinyallerinden iz sürmeye başlayan polisler, zanlıların önce İzmir'e, buradan da Bursa'ya kaçtığı bilgisine ulaştı. Son olarak Samsun'un kırsal bir mahallesinde olduğu belirlenen şüpheliler yakalanarak Kütahya'ya getirildi.

Salih A.'nın, 2002'de anneannesini öldürdüğü ve 14 yıl cezaevinde tutulduktan sonra 4 yıl önce tahliye olduğu belirtildi. Şüphelilerin, Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemleri sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.