Hava Durumu

Bitsin bu hasret!

Son 3 maçını kaybeden Frutti Extra Bursaspor bugün Karşıyaka deplasmanında kötü gidişine dur demeye çalışacak.

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2020 13:27
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2020 13:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bitsin bu hasret!

Ali Şahin

BSL'de mücadele ettiği ilk sezonda dikkatleri üzerine çeken Frutti Extra Bursaspor 18. haftada zirve ortağı Pınar Karşıyaka'ya konuk olacak. Ligde çıktığı son 3 haftada kaybeden ve kötü gidişine dur demek isteyen Potanın Timsahları Bugün 15:15'te Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda parkeye inecek. Zorlu mücadeleyi Ali Serkan Emlik, Ali Şakaca ve Özge Şentürk hakem üçlüsü yönetecek.

AVRUPA'DA LİDER

Bu sezon ligde ve avrupa'da iyi bir sezon geçiren Ponar Karşıyaka hafta içerisinde FIBA EuropeCup 2. Tur mazında Rus ekibi Enisey'i deplasmanda yenerek son maçlar öncesinde grup liderliğini garantiledi. BSL'deki 17 maçın 14'ünü de kazanan Ufuk Sarıca'nın öğrencileri bu sezon sahasında sadece 2 resmi maç kaybetti. Lig'de Anadolu Efes'e yenilen İzmir ekibi Avrupa'da da Charleroi'ye diş geçiremedi.

İLK MAÇ KARŞIYAKA'NIN

Bu sezon 7 maç kazanabilen Frutti Extra Bursaspor bu zaferlerin 3'ünü Darüşşafaka, Ormanspor ve Sigortam.net İTÜ deplasmanlarında elde etti. Potanın Timsahları bu sezon çıktığı 6 deplasmanda ise rakiplerine boyun eğdi. Son oynadığı Daçka maçı öncesi kadrosuna Gerald Robinson'u ekleyen Yeşil Beyazlılar ligdeki son 3 maçını kaybetti. İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maçı ise Pınar Karşıyaka 85-77'lik skorla kazanmasını bilmişti.

'FİKSTÜR ZORLUYOR'

Karşılaşma öncesi  açıklama yapan Pınar Karşıyaka'nın genel menajeri Selim Çınar, ligler direktörlüğü tarafından sezon başında açıklanan sezonluk fikstürün, kendileri gibi Avrupa kupalarında grup statüsünde oynayan takımları zorladığını söyledi. Çınar ayrıca "Geçen hafta bizim aldığımız sonucun yanı sıra rakiplerimizin elde ettiği neticelerden doğan avantajımızı koruyup, yine iyi basketbol ortaya koymak istiyoruz. Sakatlıklar ve özellikle deplasman yorgunlukların üstesinden gelip sahada istediğimiz sonucu almak istiyoruz" dedi. Görkem Doğan'ın forma giyemeyeceği Pınar Karşıyaka'da Semih Erden'in durumu maç saatinde belli olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.