Hava Durumu

BluTV'den yeni bir dizi daha! 'Bozkır'

Masum, 7Yüz, Sıfır Bir - Bir Zamanlar Adana'da gibi yapımları izleyicilerle buluşturan internet kanalı BluTV, Bozkır adlı yeni diziyi de izleyicilerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2018 14:33
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2018 14:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
BluTV'den yeni bir dizi daha! 'Bozkır'

ARC Film'in yapımcılığını üstlendiği, başrollerini başarılı oyuncular Yiğit Özşener ve Ekin Koç'un paylaştığı, yönetmen koltuğunda ise Es Es, Bugünün Saraylısı ve Eski Hikaye gibi beğenilen işlere imza atan Bahadır İnce'nin oturduğu Bozkır, izleyiciyi her bölümü merakla beklenecek, heyecan dolu bir hikayeye ortak edecek.

Mesleğinde deneyimli başkomiser Seyfi (Yiğit Özşener) ile genç, delidolu ve çaylak polis Nuri Pamir'in (Ekin Koç) bir çocuk cinayetini aydınlatmaya çalışacağı dizi farklı kurgusu ile seyirciyi büyük bir bulmacanın içine çekecek. Özşener ve Koç'a Nur Fettahoğlu, Merve Çağıran, Bige Önal ve usta oyuncu Altan Erkekli'nin eşlik ettiği Bozkır'ın senaryosu ise çizgi roman ve mizah ile ilgili çalışmalarıyla tanınan Levent Cantek'in imzasını taşıyor.

Çok yakında BluTV'de yayınlanmaya başlayacak olan polisiye dizi, gerçekçi dili ve karakterleri ile sadece cinayeti çözmekle kalmayacak, adalet duygusunu da tartışmaya açacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.