Hava Durumu

BMW 7 serisini hiç böyle görmediniz!

BMW 7 serisi araca Rusya'da yapılan modifiye, görenleri hayrete düşürdü. Üst segment bir aracı canavar araca dönüştüren bu proje, bilinen modifeye çılgınlığının resmen başka bir boyuta taşıdı.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2018 15:31
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2018 15:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
BMW 7 serisini hiç böyle görmediniz!

Otomobil dünyasında yapılan pek çok çılgın proje ile karşılaşmıştık. Genelde alt sınıf ve hurda araçlarda yapılan motor ve tasarımsal modifikasyonlar hayranları ile buluşmuştu. Lakin bu sefer Rusya'da yapılan bu proje, bu zamana kadar yapılmış tüm modifikasyonları alt üst ediyor.

Üst segmentte yer alan BMW 7 Serisinin alt kısmında yapılan değişiklik görenleri hayrete düşürdü. 1986 ile 1994 yılları arasında üretimi gerçekleştirilen E32 kasa 7 Serisi, soğutucu dolabı, çekiş kontrol sistemi ve ayarlanabilen arka koltuk gibi özelliklerle anılıyordu. Fakat yapılan bu değişiklik 7 Serisi bu aracı adeta bir canavar araca dönüştürüyor.

Aracın alt kısmının haricinde motorda yapılan değişiklikte gözlerden kaçmadı. Aracın orijinal versiyondaki V12 motor yerine 300 beygir güç üreten 5.0 litrelik V8 motor takıldı ve araç tam bir canavara dönüştü.

İşte BMW 7 serinin son hali;

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.