Hava Durumu

Boşandığı eşi defalarca 'hayır' deyince kafasına silah dayadı!

Ankara'da iddiaya göre, boşandığı eşi nedeniyle çocuğunu göremeyen şahıs, başına silah dayadı. Polisin uzun süren ikna çalışmaları sonucu adam silahı indirdi. Ekipler adamın çocuğunu görmesini de sağladı.

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2018 16:13
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2018 16:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Boşandığı eşi defalarca  'hayır' deyince kafasına silah dayadı!

Ankara'da iddiaya göre uzun süredir çocuğunu göremeyen bir kişi, oğlunu görebilmek için kafasına silah dayadı. Kafasına silah dayayan vatandaşı müzakereci polis memuru uzun uğraşlar sonucu ikna etti ve baba oğluna sarıldı.

Olay, Ankara'nın Yenimahalle ilçesine bağlı Kayalar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, ismi öğrenilemeyen bir vatandaş, küçük yaştaki çocuğunu görebilmek için 2 gün üst üste, boşandığı eski eşinin evine geldi. Bir türlü çocuğunu göremeyen şahıs, bugün öğle saatlerinde silahıyla birlikte tekrar eski eşinin evine geldi. Evde kimseyi bulamayınca, elindeki silahla apartmanın önüne indi ve silahı başına dayadı. Başına silah dayayan vatandaşı gören mahalleli durumu hemen polise bildirdi.

SOKAKLA KESİŞEN TÜM GİRİŞ ÇIKIŞLAR KAPATILDI

Olay yerine kısa sürede çok sayıda polis intikal etti. Ekipler sokağa çıkan tüm giriş çıkışları kapattıktan sonra olası bir tehlikeye karşılık durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri olay yerinde hazır bekledi. Ekipler başına silah dayayan vatandaşı ikna edebilmek için çalışmalara başladı. Bir türlü ikna olamayan şahıs, oğlunu görmek istediğini söyledi.

BABA OĞLUNA SARILDI

Daha sonra olay yerine müzakereci polis memuru geldi. Müzakereci polis, sandalyeye oturarak elinde silah bulunan kişiyi ikna etmeye çalıştı. Müzakereci uzun uğraşlar sonucu başına silah dayayan vatandaşı ikna etti. O sırada olay yerine elinde silah olan kişinin aile büyükleri intikal etti. Ayrıca silaha el konulduktan sonra şahsın çocuğu da olay yerine getirildi ve babaya verildi. Kafasına silah dayayan baba, çocuğuyla birlikte polis arabasına bindirilerek emniyete götürüldü.

"KAFASINA SİLAH DAYADI"

Olayı gören vatandaşlar, şahsın çocuğuna hem hediye vermek hem de görebilmek için iki gündür bu binaya geldiğini ama bir türlü çocuğunu göremediğini belirterek, "Bugünde silahla buraya geldi ve kafasına silah dayadı" dedi. Polisin olayla ilgili çalışması devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.