Hava Durumu

Bot keyfi kötü bitti! 3 kişiyi son anda kurtardılar

 Silivri'de 4 arkadaş plastik botla denize açıldı. Botun alabora olması sonucu denize düşen gençlerden biri hayatını kaybederken, diğerleri son anda kurtarıldı.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2019 17:52
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2019 17:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bot keyfi kötü bitti! 3 kişiyi son anda kurtardılar

Olay, Silivri Parkköy mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Emre Akmeşe yanındaki 3 arkadaşıyla birlikte küçük şişme bir botla denize açıldı. Bir süre açılan gençler, botun alabora olması sonucu denize düştü. Çevredeki vatandaşların imdadına koştuğu gençlerden 3'ü denizden çıkarıldı. 

Olay yerine çağırılan sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından 3 gencin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirlendi. Kurtarılan gençler arkadaşlarının halen suda olduğunu belirtmesi üzerine çevredeki vatandaşlar ve ekiplerin bir süre daha denizde incelemelerde bulundu. Yapılan incelmelerin ardından Emre Akmeşe'nin cansız bedeni bulundu. Akmeşe'nin cansız bedeni denizden çıkarılırken olaya ilişkin incelme başlatıldı. 

Öte yandan denizdeki gençlerin yardımına koşan görgü tanığı, "Fark ettiklerimizi kurtardık. Ama bir genç daha da arkadaymış. Maalesef onu kurtaramadık" dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.