Hava Durumu

Böyle kaza görülmedi! Yaralılar acı içinde kıvranırken...

E-5 otoyolu Merter Mevkii'nde meydana gelen kazada, aracına çarpan ve ağır yaralanan şahıslara kızan sürücü, "Öldüreceğim onları şimdi. Ben aracıma kendi çocuğumdan daha iyi bakıyorum" deyince herkes şoke oldu.

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2017 16:14
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2017 16:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Böyle kaza görülmedi! Yaralılar acı içinde kıvranırken...

E-5 Otoyolu Merter Mevkii'nde motosiklete kasksız binen iki kişi, bir araca arkadan hızla çarptı. İki kişi yerde kanlar içinde yatarken, çevredeki vatandaşlar ambulans çağırıp yardım etmeye çalıştı.

Aracın sürücüsü ise, yerde yatan ve acı içinde kıvranan şahıslara dönüp, "Öldüreceğim onları şimdi. Ben aracıma kendi çocuğumdan daha iyi bakıyorum. Kusura bakma ama kendi geldi vurdu. Ölsün. Sopayı alıp ben öldüreceğim şimdi. 10 bin lira masraf yaptım ben buna. Eşimin kolundan bilezik söktüm. Bu arabayı yarın satacaktım" diyerek küfürler savurdu. Olay yerinde bulunan vatandaşlar şaşkına dönerken sinirli sürücüyü sakinleştirmeye çalıştı.

Öte yandan, motosiklette bulunan iki kişinin alkollü olduğu iddia edilirken, yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sosyal medyada yayılan görüntüye birçok yorum yapıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.